Cs.betti kérdése:
Az ördögnyelv kapszulának van mellékhatása?
Figyelt kérdés
Nem találtam feljegyzést a mellékhatásról, mindent szeretnék róla tudni, mielőtt megveszem.2014. máj. 18. 22:44
11/19 anonim válasza:
Na szóval én Diétázok,kenyeret tésztát stb,nem eszek csak zöldség,gyümölcs.!!! tornázok mint egy bolond.de szülésem óta nem megy le rólam 10kg.akkor hallo miről is beszélünk?? voltam dokinál is és azt mondta hogy minden okés semmi hormonális betegségem nincs. szóval aki meg megveszi magának ezt a kapszulát mint én is, szerintem ehez senkinek semmi köze,jönnek a buta válaszok hogy nem jó stb.. pénz kidobás,hallo a kommentelő pénzéből váaárolja a kérdező azt a tablettát vagy mi? ha valakinek nem használ és kidobta a pénzt az magánügy ,énszerintem. ugy hogy teszek is fel majd egy szépséges választ majd .amit elfogyasztottam az én tablettámat!!!.
12/19 A kérdező kommentje:
Alig várom a tapasztalatodat! :)
2014. júl. 21. 00:11
13/19 anonim válasza:
Sziasztok! Mennyi idővel kell bevenni étkezés előtt?
14/19 anonim válasza:
Eltelt egy hónap, tapasztalatok a kapszulával kapcsolatban?
15/19 anonim válasza:
szia!Engem is érdekel hogy tényleg be válik-e?
Tasommal mi is most akarjuk ki próbálni mert hiába nem eszel este 6-után meg tornázol sokszor semmit sem ér
17/19 Némedi Balalambér válasza:
Az égvilágon semmi hatása nincs, súlycsökkenés csak a pénztárcában tapasztalható. Mellesleg az összes hatékony étvágycsökkentő szer be van tiltva.
18/19 anonim válasza:
Ha fogyni akarsz akkor nem csak az ördögnyelvet kell szedned csökkenteni kell az étel bevitelt is és mellette edzeni sokat mivel ez nem csak étrend kiegészítő termék...Mivel a sportolás nélkül nem fogsz fogyni és nem érsz el semmit csak a mozgó súly ingadozását veszed észre.. Sokan itt hibáznak sajnos én akit tudok, hogy szedi a kapszulát heti 3 alkalmat edzőterembe jár és teljes étrend változást csinált minden fejben dől el ha fogyni akarsz még tudod csinálni.. Mellékhatásáról még nem hallottam de olvass utánna maga a növénynek majd nézd meg mit tesznek még bele és rá jössz, hogy van-e mellékhatása..
19/19 anonim válasza:
Sziasztok. Erdemes utana olvasni mit is csinal az ordognyelv. Nem fogyaszt, semmilyen tabbletta nem fog lefogyasztani. Annyit csinal, hogy sok folyadek fogyasztasa mellett megdagad3a gyomorban, ezzel csokkentve az etvagyat. Javaslom, hogy keress ra a neten, ha megfeleloen alkalmazod, segit a fogyasban. Ne feledd: nincs magikus tabletta, vagy csodaszer ami fogyaszt. Ezek etrendkiegeszitok, akarat, eletmodvaltas is kell hozza. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!