Az ördögnyelv kapszulának van mellékhatása?
Kérlek, mondd, hogy nem a hódipamela féle őrületnek leszel az áldozata!!
Legsúlyosabb mellékhatása: felesleges pénzkidobás, hidd el nekem!!
Közvetlen környezetemben látom, h mennyire hatásos.. Semennyire. Kevesebbet vagy normálisabban kellene enni, és akkor nem kellene olyan bogyókat szedni, amiről az ember azt sem tudja h honnan vagy miből van.
Szedheted akár ezt is, ha mellette ugyanúgy eszel, nem fogsz fogyni, ha meg normálisan eszel mellette, minek a bogyó?
Elhatározás és akaraterő kell, nem mindenféle csodabogyó!!
A diétát és a fogyást önmagában egyik termékkel sem lehet elérni, csak kiegészíteni a helyes táplálkozást és a megfelelő életmódot."
Ezt még hozzátenném, a forgalmazó oldaláról vettem.. No comment
Szóval csodát ne várj, de lelked rajta
Van valakinek tapasztalata is ezzel kapcsolatban, vagy "csak úgy" írjátok ezeket a kedves, okos válaszokat?
Engem komolyan érdekelnének a tapasztalatok és az is hogy van-e mellékhatása. Gondolom a kérdező is erre kíváncsi és nem a táplálkozási tanácsokra.
Jajj de jó! Örülök a sikerednek! Írj majd később is hogy hogy alakulnak a kilók! Köszönöm!
Én azt találtam róla ha nem iszol rá elég vizet meg is fulladhatsz...
És akkor távozik a szervezetből? ( más lesz a széklet? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!