A Forcapil kapszulának, lehet ilyen mellékhatása?
1 hete szedem, napi 2-t, ahogy javasolták. Azt mondták, nincs mellékhatása, hacsak nem vagyok érzékeny, valamelyik hatóanyagára.
Pér napja úgy érzem magam, mint akinek elborult az elméje.
Nehéz a fejem, és olyan, mintha sírnom kellene, pedig, nincs is rá okom, és nyugtalan vagyok.
Más gyógyszert nem szedek, és lelki trauma sem ért mostanában.
Én ilyen mellékhatást nem tapasztaltam.Azt írták többen is hogy fibróma jöhet ki a bőrön.
Próbáld meg azt hogy egy időre abba hagyod a szedését,aztán kezd el újra,ha ugyanezeket a tüneteket tapasztalod akkor ez lesz a ludas.
Már abbahagytam, és újra önmagam vagyok. Nem kezdem el újra szedni, mert félelmetes volt számomra, ez az állapot.
Azóta más hajhullás elleni szerrel próbálkozom, ami nem kapszula, hanem sampon, és hajcsepp.
Csak azt nem tudom, hogy a megmaradt Forcapil kapszulákkal, mit csináljak. Elég drága volt ahhoz, hogy kidobjam.
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!