Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » 171 cm magas vagyok és 80 kg...

171 cm magas vagyok és 80 kg ez baj?

Figyelt kérdés

gyerek korom óta sportolok így már eléggé izmos a testem és a csontom se vékony. úgy érzem most egy kicsit híztam nem tudtok valami gyors és egyszerű fogyókúra tippet? negatív commenteket nem kérek. előre is kösz :D

14/L

2014. máj. 6. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:

ketonég diéta

vagy

[link]

2014. máj. 6. 22:13
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem szabad ilyen fiatalon fogyókúrázni! Étkezz egészségesen, hagyd el az édességet, fehér kenyeret, péksütiket és lesz eredménye.
2014. máj. 6. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Az étrendben nem kell szerepelnie.. első két válaszoló leírta alapvetően miknek.

14 évesen 80 kiló, igen baj. 24 éves férfiként a 75 kilómmal, közel 190 centi magasságommal vagy irigyelnem kellene téged, vagy nem biztos hogy nincs rajtad zsírfölösleg :)

De nem baj, a korodbelieket búzával, cukorral és tejszármazékokkal etetik, bármikor leállhatsz ezekről az egyébként abszolút értelmetlen és műkajákról, fiatal vagy még, bőven tudsz tenni az egészségedért.

2014. máj. 7. 10:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

# 3

190 cm 75 KG

az már kákabél... :D

2014. máj. 7. 15:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Persze, nyilván még 10-20 kiló zsír alsóhangon rámférne, ugyanis.. miért is?

Merthogy több izomra abszolúte nincs szükségem, engem a kinézet orientált izmozat fejlesztés nem érint/nem érdekel, a mozgásom (és erőnlétem) pedig tisztességesen rendben van, amíg leterítek más embereket. Igen nagy súlyzókat viszont tényleg nem birkóznék le, csak ugye ez valahogy nem tud érdekelni amíg a saját testsúlyomat tisztességes módon elbírom.

Bár ha belegondolok, lehet van olyan súlyzós gyakorlat amiben én is jó vagyok, úgyhogy abszolút nem választanék kevésbé kákabél állapotot :D

2014. máj. 7. 15:21
 6/9 A kérdező kommentje:
őszintén én se értem miért mutat a mérleg 80 kgomt mert egyáltalán nem nézek ki annyinak... nem is nagyon szoktam enni, ha eszek is valamit akkor keveset...
2014. máj. 8. 17:38
 7/9 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Az ilyen típusú embereket szeressem. Nem eszik sokat, madárétkű. Akkor kérdem én, hogy miért is hízott meg? Ja mert mondjuk az, hogy elnassol a tv előtt 2 zacskó chipset, vagy egy tábla csokit, azt nem is tekinti étkezésnek, csak átsiklik felette... :D
2014. máj. 14. 15:55
 8/9 anonim válasza:

Nem a kiló számít mert az izom nehezebb a tükörnek kell hinni!

Nincs olyan hogy fogyókúra csak, ez csak a női magazinok által terjesztett baromság! Diéta kell (azaz gondosan megtervezett/válogatott étrend)

Ugyanis fogyókúra az, hogy megeszel egy nap 2 joghurtot és koplalsz.Igazából ettől csak hízol mert a szervezeted megszokja, hogy kevés táplálékot kap ezért ha eszel azt zsírba fogja fektetni, hogy legyen miből energiád---ergo még több háj lesz rajtad...

2014. máj. 14. 21:50
 9/9 A kérdező kommentje:
7-es bocs de nem nassolok :) nem kívánom
2014. máj. 16. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!