171 cm magas vagyok és 80 kg ez baj?
gyerek korom óta sportolok így már eléggé izmos a testem és a csontom se vékony. úgy érzem most egy kicsit híztam nem tudtok valami gyors és egyszerű fogyókúra tippet? negatív commenteket nem kérek. előre is kösz :D
14/L
Az étrendben nem kell szerepelnie.. első két válaszoló leírta alapvetően miknek.
14 évesen 80 kiló, igen baj. 24 éves férfiként a 75 kilómmal, közel 190 centi magasságommal vagy irigyelnem kellene téged, vagy nem biztos hogy nincs rajtad zsírfölösleg :)
De nem baj, a korodbelieket búzával, cukorral és tejszármazékokkal etetik, bármikor leállhatsz ezekről az egyébként abszolút értelmetlen és műkajákról, fiatal vagy még, bőven tudsz tenni az egészségedért.
# 3
190 cm 75 KG
az már kákabél... :D
Persze, nyilván még 10-20 kiló zsír alsóhangon rámférne, ugyanis.. miért is?
Merthogy több izomra abszolúte nincs szükségem, engem a kinézet orientált izmozat fejlesztés nem érint/nem érdekel, a mozgásom (és erőnlétem) pedig tisztességesen rendben van, amíg leterítek más embereket. Igen nagy súlyzókat viszont tényleg nem birkóznék le, csak ugye ez valahogy nem tud érdekelni amíg a saját testsúlyomat tisztességes módon elbírom.
Bár ha belegondolok, lehet van olyan súlyzós gyakorlat amiben én is jó vagyok, úgyhogy abszolút nem választanék kevésbé kákabél állapotot :D
Nem a kiló számít mert az izom nehezebb a tükörnek kell hinni!
Nincs olyan hogy fogyókúra csak, ez csak a női magazinok által terjesztett baromság! Diéta kell (azaz gondosan megtervezett/válogatott étrend)
Ugyanis fogyókúra az, hogy megeszel egy nap 2 joghurtot és koplalsz.Igazából ettől csak hízol mert a szervezeted megszokja, hogy kevés táplálékot kap ezért ha eszel azt zsírba fogja fektetni, hogy legyen miből energiád---ergo még több háj lesz rajtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!