Mivel tudom helyettesíteni a Biotech ultra loss diétás itókát?
Az ilyen idióta, rózsaszín csomagolású tömegnövelőket próbálják eladni a nőknek, mert finom, laktató, és akkor biztos 'fogyaszt'.
És igen, ez egy tömegnövelő. Persze nem kell megőrülni az idióta fantázianévtől, viszont hivalatos definíció szerint ez egy tömegnövelő, szebb nevén komplex edzés utáni visszatöltésre alkalmas táplálékkiegészítő készítmény, mivel fehérjét és hozzáadott szénhidrátot tartalmaz. Az idióta nők persze azt hiszik, hogy ettől fogynak.
Örülök, hogy ezt te is látod valamennyire, mert nem kell rózsaszín legyen a doboza. Bármelyik fehérje megteszi szinte, ha nagyon spórolni akarsz akkor Biotech Power Protein, amit a hozzáadott kevés dextróz(=szőlőcukor) és a szója miatt nem ajánlok, ha nem számít az íz, akkor Myprotein Impact whey, ami teljesen jó alapanyag szintű fehérje; ha pedig kicsit drágább, de még mindig olcsónak mondható, finom tejsavó fehérjét keresel, akkor MHN 100% whey protein.
Egyrészt nyilván sarkítottam, és a hivatalos definíciók alapján tettem ezt, kis poénos éllel.
De egyrészt az adagonkénti 6 gramm azt jelenti, hogy 30(vagy 25, nem'tom) grammban van 6 gramm ch, ami azért elég sok, mivel 100 grammonként ez már 20-25 gramm. Nyilván nem fogsz 2 adagnál többet egy nap betolni, de akkor is pofátlanság, hogy teleszemetelik a proteinedet, mert a nők megveszik ezt is.
A Biotech meg egyszerűen a marketingéből él, olyan mint a Scitec, csak kicsit kisebb keretek között. Indokolatlanul drága termékek, menő reklámszöveg, és már viszik is (mint) a cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!