Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Nektek bevált a Nidora fogyasz...

Nektek bevált a Nidora fogyasztószer?

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen!

2014. ápr. 13. 19:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%
Miért?Miért? Mert Nodirát adatak a munkásoknak :D
2014. máj. 13. 14:44
 12/26 anonim ***** válasza:
68%
most hogy mondod, gondolkodóba estem... : )
2014. máj. 14. 07:40
 13/26 anonim ***** válasza:
45%
várjá, lehet hogy innen a név is: Dora-Mittelbau-ban volt az egyik náci koncentrációs tábor!
2014. máj. 14. 07:43
 14/26 anonim válasza:
71%
Na én aztán nem vennék ilyen fogyós gyógyszert vagy púdert. Meg semmi mást. Aki meg használja, majd később sirni fog, hogy beteg, nem tudja mitől...
2014. máj. 19. 13:55
 15/26 anonim válasza:
Soha nem vennék semmilyen fogyasztó bogyót, port stb... Egyszer estem ebbe a hibába, ki akartam próbálni egyet, de 9 nap múlva összeestem, és majdnem meghaltam.... Egészséges életmód (ami alatt nem a koplalást értem), sok zöldség, gyümölcs, kevés szénhidrátbevitel és sport a tuti receptje a fogyásnak :)
2014. máj. 28. 10:14
 16/26 anonim válasza:
Kamu!Mint a drog vsak nem lehet rászokni!A diéta sem elég!Tudom hogy ez elkeserítő de,a sport,az egészséges életmód is közrejátszik.Edzőterem,parkban futás,felülés,meki helyett sali vacsira,csirkemell,zöldség,gyümölcs!Hidd el. Ha ezt fél évig betartod máris javulást vehetsz észre.De persze ez nem azt jelenti hogy vége!De egy ideális súlyt meg kell tartani!Üdv:fitneszedző
2014. máj. 30. 23:28
 17/26 anonim válasza:

Sziasztok!

Érdekes,h itt mindenki elítéli és szidja a fogyasztószereket!

Ha ennyire elítélitek, mit kerestek itt miért nem a "zöldség, gyümölcs, boldog élet" típusú kérdésekre válaszoltok?!

Tény és való, hogy fekve tévé nézés közben chips-et zabálva még nem fogyott le senki vagy ha igen mert közben zsírégető kapszulát szedett az akkor sem tart sokáig.

A nidora és a többi fogyasztó készítmény is a maga negatív és pozitív hatásaival is csak egy kúra, még ha hatékony is.

Én kipróbáltam a nidorát, működik.Nem kellett még az első dobozzal sem elfogyasztanom, mert csak 5 kg mínuszra volt szükségem ahhoz,h újra szeressem a testemet és foglalkozzak vele.

Azt javaslom kezdd el és ahogy fogysz ez inspirál majd arra,h tegyél is valamit a testedért.

Az hogy a nidorától kevesebbet eszel, mert ez igaz, energizáltabbá tesz egész nap. Kezdj el valamit mozogni, ami egy idő után szokásoddá válik. Mire eldobod a nidorát, rászoktattad magadat egy új egészségesebb életre.

2014. máj. 31. 11:37
 18/26 anonim válasza:
Lehet hogy te lefogysz,de igaza van a fitneszedzőnek!Ki tudja mi van benne!Ráadásul azt hogy te lusta vagy edzeni és egészségesen enni az egy dolog,de nem mindenkinek így reagál a szervezete!
2014. máj. 31. 13:46
 19/26 ZsuzsiCica02 válasza:

van egy recept és attól le lehet fogyni. toti beválik.

Összetevők:

rendszeres sportolás

kevesebb (legjobb ha semennyi) kib*sz*tt csoki

tádááááááámm.

2014. jún. 4. 16:32
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én is találtam egy jó módszer ráadásul ez ingyen van és az evés utáni vágyad 100%-ig megszűnik. Az eljárás ugyanaz az, mint mondtam nem kekl venni drága cuccokat. Kenjed be a kajád kutyaszarral! Teljesen ingyen van. Ha nincs kutyád, kenjed be sajátoddal. Az esetek 67,08%-ában már a művelet végrehajtása közepén elmegy az étk. És ha még ez sem segít, az éhség a vágy hatalmába kerít, akkor egyszerűe

n kóstoljuk meg!

Egyébként elég lenne csak mozogni a kicsit kevesebb kaja mellett,de ahyogy érzitek...

2014. jún. 29. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!