Nektek bevált a Nidora fogyasztószer?
Sziasztok!
Érdekes,h itt mindenki elítéli és szidja a fogyasztószereket!
Ha ennyire elítélitek, mit kerestek itt miért nem a "zöldség, gyümölcs, boldog élet" típusú kérdésekre válaszoltok?!
Tény és való, hogy fekve tévé nézés közben chips-et zabálva még nem fogyott le senki vagy ha igen mert közben zsírégető kapszulát szedett az akkor sem tart sokáig.
A nidora és a többi fogyasztó készítmény is a maga negatív és pozitív hatásaival is csak egy kúra, még ha hatékony is.
Én kipróbáltam a nidorát, működik.Nem kellett még az első dobozzal sem elfogyasztanom, mert csak 5 kg mínuszra volt szükségem ahhoz,h újra szeressem a testemet és foglalkozzak vele.
Azt javaslom kezdd el és ahogy fogysz ez inspirál majd arra,h tegyél is valamit a testedért.
Az hogy a nidorától kevesebbet eszel, mert ez igaz, energizáltabbá tesz egész nap. Kezdj el valamit mozogni, ami egy idő után szokásoddá válik. Mire eldobod a nidorát, rászoktattad magadat egy új egészségesebb életre.
van egy recept és attól le lehet fogyni. toti beválik.
Összetevők:
rendszeres sportolás
kevesebb (legjobb ha semennyi) kib*sz*tt csoki
tádááááááámm.
Sziasztok!
Én is találtam egy jó módszer ráadásul ez ingyen van és az evés utáni vágyad 100%-ig megszűnik. Az eljárás ugyanaz az, mint mondtam nem kekl venni drága cuccokat. Kenjed be a kajád kutyaszarral! Teljesen ingyen van. Ha nincs kutyád, kenjed be sajátoddal. Az esetek 67,08%-ában már a művelet végrehajtása közepén elmegy az étk. És ha még ez sem segít, az éhség a vágy hatalmába kerít, akkor egyszerűe
n kóstoljuk meg!
Egyébként elég lenne csak mozogni a kicsit kevesebb kaja mellett,de ahyogy érzitek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!