Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Tudnátok egy bevált fogyasztós...

Tudnátok egy bevált fogyasztószert?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok 160 cm és 85 kg. Rendszeresen tornázom és rendesen táplálkozom mégsem tudok fogyni.22/L

2013. aug. 20. 21:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2013. aug. 20. 21:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha 160cm/85kg-ról nem tudsz fogyni, akkor mégsincs rendben a táplálkozás. Rossz az időzítés, mennyiség vagy gyakoriság, de valahol lehet hiba.
2013. aug. 20. 21:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Naponta kétszer eszem dél körül meg 4 órakor. Dél körül 1 szendvics 4 kor meg valami 1 tál étel. 6 kor torna. Egész nap fel le e lépcsőn a házimunka miatt.
2013. aug. 20. 22:06
 4/12 A kérdező kommentje:

Kedves első kipróbáltam az oldalt. Ez jött ki.

Ma 1923.86 kalóriával többet égettél el, mint amit bevittél.

Ez nagyon szép eredmény, de tanácsolnám, hogy egyél többet, a Napi keretedbe bőven beférne. Ha nagyon kínzod magad, az rossz közérzethez, fáradékonysághoz vezet.

Ebben az ütemben heti 1.75, havi 7.5, fél év alatt pedig 45.72 kg fogyást lehet elérni.

Ma

1923.86

kcalt égettem!

Használatához regisztráció szükséges!

Összes kcal bevitel: 636.14

Kcal égetés (testmozgással): 560.00

Kcal égetés (Alapjárat kcal égetés): 2000

---------------------------------------------

Napi mérleg: -1923.86 (24.85%)

2013. aug. 20. 22:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Heteken keresztül így és ennyit eszel? Nincs olyan, hogy néha kicsit többet, vagy egy kis kilengés? A fogyáshoz a sok kis étkezés a megfelelő (napi 5-6). Ha ritkán eszel, akkor ki lesz éhezve a szervezeted és spóroló üzemmódba kapcsol, viszont amint ételhez jut, raktározni próbál, mert "tudja", hogy legközelebb csak sokára jut tápanyaghoz. Lisztes dolgokat is jó lenne kerülni: kenyér,tészta,zsemle,péksütemény,stb. inkább fehérjedús,rostban gazdag ételek kellenek sok zöldséggel.
2013. aug. 20. 22:27
 6/12 A kérdező kommentje:
7 hónapos a lányom azaz igazság, hogy örülök ha a déli és a délutáni alvás közben bekapok valamit. A kávé tart egyben napi 5-6-ot iszok
2013. aug. 20. 22:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy miféle kalóriát viszel be? Ha CH-ból, akkor nem fogsz fogyni.
2013. aug. 21. 08:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Élelmiszerek minősége..?

Az ember hús és zöldségevő, az ettől való (komoly) eltérés számos betegséghez, hízáshoz vezet.

2013. aug. 21. 10:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy nem pihensz eleget. Az alváshiányt is kalóriaraktározással pótolja a szervezet. Illetve a napi kétszeri evés ahogy írták, szintén raktár üzemmódhoz vezet. Nem értem, hogy egy baba mellett hogy nincs idő enni. Nekem két baba volt egy év különbséggel, de azért tudtam mellettük enni. Esetleg még a kávéra is gondolok, én akkor kezdtem hízni, mikor kávét ittam és én arra gyanakszom, hogy felborítja a pajzsmirigy működést a kávé. De ez csak az én elméletem.
2013. aug. 21. 11:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem értem, a napi 2 étkezés miért lenne gond. Nem tud 3-4 óránként elég emésztő enzimet, epét termelni a szervezetünk kis evésekre. Az emésztésünk alapján az ideális a 2-3 étkezés, ez nem járhat hátrányokkal..
2013. aug. 21. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!