Szerintetek melyik a leghatékonyabb sport ami fogyaszt?
Nincs fogyasztó sport.
... hacsak nem valamilyen extrém sport mondjuk azzal jár, hogy balesetként elveszíted egy lábadat. Mert arra még ráfoghatjuk hogy 10 kilót fogyaszt. Mondjuk nem mind zsírból..
Azért kalóriaégetésre is képesek... Ha pl. valaki csak 6 órán át kemény hegyi kerékpározást nyom, az nem 1-2 ezer kalóriát éget el :D Ez azért segíthet. Én ilyeneket nem tudok, mindössze fagyban nyomtam teljesítménytúrát, de az is elég fogyókúrás nap volt a 9 km hegyen mászkálós gyaloglással és a szokásos mennyiségű evéssel :D
Részemről a mozgás inkább egészség, frissesség, a meglevő izmok megtartása témában jelentkezik, fogyásra nem használom, ott az étrend a döntő - bár mivel nem tudok keveset enni, jót tesz egy kis extra mozgás. Mozgás nélkül szerintem már nem tudok fogyni. Viszont szeretem megmozgatni az összes fontos izomcsoportomat, szerintem az a tuti, nem kiválasztani valami sportot, ami esetleg elhanyagolja némelyik részt.
ha nincsen kalóriadeficit és diéta,akkor sportolhatsz te a legkeményebb kalóriaégető sportokat,pl küzdősport,kettlebell,nem fogsz fogyni.
csak hogy világos legyen.
amikor tömeget növeltem,akkor is eljártam kocogni heti 3x és lazán tudtam növelni a tömegem,mert kalória pluszban voltam.
aztán ha már hatékonyság.
ha nem sportolsz,akkor 1 óra szobabringától is feküdnél 3 napig izomlázzal.
ha meg lemennél boxolni 10 perc után meghalnál,mert nincsen állóképességed.
szóval sok kalóriát az edzett emberek tudnak elégetni.
a küzdősportok
egyértelműen heti 3 eddzés és minden testrészed izmosodni fog a zsír pedig eltűnik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!