Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » 110 kg vagyok, fogyni szeretné...

110 kg vagyok, fogyni szeretnék. Sok mindent próbáltam de eredménytelenül. Az izmaim állandó gyulladásban vannak, a mozgást nem nagyon bírom. Hogyan tudnám elérni, hogy tudjak mozogni és fogyni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 09:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Reductil helyett is vannak, amik elveszik az étvágyat, és emellett felpörgetnek. Séta előtt L-Carnitine, lehet rendelni a shop.builder.hu-ról!Ott találsz még bőven zsírégetőket. De mozgás nélkül egyik sem lesz hatásos.
2010. máj. 10. 12:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Írj privit, segítek Neked!!!
2010. máj. 10. 14:39
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Én is 110 kilós csaj vagyok! :(
2010. máj. 10. 23:20
 14/15 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen vizsgáltasd ki ezt az izomgyulladást, mert komoly baj lehet. Nekem kicsit gyanús, hogy inkább izületi gyulladás, de te tudod. Azt hallottam, hogy az alvás is segíthet, tehát próbálj meg többet aludni és este hat után már ne egyél semmit. A fogyókúrás tablettáktól és étrend kiegészítőktől ne várj eredményt, szerencsés esetben csak drágák és hatástalanok, de az is lehet, hogy teljesen tönkreteszik az emésztésedet. Nagyon fontos, hogy semmiképpen se éheztesd magad, mert attól a szervezeted pánikba esik és mindent 100%-osan hasznosít. Szerintem a séta jó megoldás, csak próbálj meg tempósan lépkedni és mindig növeld kicsit a távot. Például menj el dolgozni vagy bevásárolni gyalog, így beépítheted a mindennapjaidba a mozgást. Figyelj oda arra, hogy mit iszol, minden italt cserélj ki szénsavmentes vízre és üres teára, de ezekből igyál naponta legalább két litert.
2010. máj. 11. 08:39
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
08:39 miért ne rögtön reggel 6 után ne egyen? ez a 6 után ne egyél egy marhaság
2010. máj. 11. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!