Lehet fogyni a Tádé gyertyákkal?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy köldökbe helyezve segíti az emésztést, és lehet vele fogyni...Nekem 5 kg feleslegem van. Minden szobabicajozom, de sajnos vizet alig iszom. ERgyáltalán nem kívánom, így kellene valami más kiegészítésnek.2009. nov. 29. 18:10
1/7 anonim válasza:
Nah újabb őrület. Inkább a kajákra figyelj oda, hogy ne egyél sokat és amit eszel az meg ne hizlaljon. Egy gyertyától nem fogsz lefogyni :D
2/7 anonim válasza:
Én a ráolvasást ajánlanám! Valami szittya varázsló mormogjon. A megzabálandó kaját pedig add az éhező gyerekeknek.
3/7 anonim válasza:
Amúgy nem hiszem el, hogy ennyi buta ember van. És most finoman fogalmaztam.
GONDOLKODJ MIELŐTT KÉRDEZEL!
4/7 anonim válasza:
szerintem inkább zselégyertyákkal, azok legalább jól is mutatnak :D
5/7 anonim válasza:
az egészben a legviccesebb az, hogyha Te igazán hiszel benne, hogy jó lesz, akkor fogyni fogsz tőle, de sztem az csak a placebohatás lenne, bár kitudja :P
6/7 A kérdező kommentje:
Kösz az értelmes válaszokat, inkább nézzetek utána, hogy mi az a tádé testgyertya...Azoktól vártam választ, aki használta már...
2009. nov. 30. 11:50
7/7 anonim válasza:
Biztos lehet, de szerintem irtó szar ízük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!