Hogyan tudnék lefogyni 25kg-ot 2hónap alatt?
Figyelt kérdés
És senki ne mondja azt h nem lehet mert már hallottam h van rá módszer csak azt nem h pontosan mi az!!!!!!2009. nov. 29. 17:46
11/16 anonim válasza:
nekem a szénhidrátszegény diéta nagyon bevállt. az a lényeg hogy nagyon kevés szénhidrátot kell enni, és azt is főleg zöldség gyümölcs formájában. mellette fehér húsokat, halat , tojást, sajtot sokat eszek. minden erőlködés nélkül fogyok vele. ha mellé még valamit tornázol is az már jó. de semmi lisztes dolog, meg cukros dolog.
12/16 anonim válasza:
21:31-es vagyok. azt elfelejtettem írni, hogy ne 2 hónap alatt akarj ennyit fogyni. szerintem ha 10-15 kilót leadsz az már nagyon jó eredmény. és aztán utána meg mehet a többi.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. nov. 29. 21:50
14/16 anonim válasza:
Sia én 2 hónap alatt 26kg-ot fogytam 118kg-ról indultam nagyon nehéz de meg lehet csinálni.Reggel 6,30-kor már a strandon usztam heti 3-szor utánna reggeli munka kicsi ebéd délután torna minden nap de csak olyan ami nem túl sok ugri bugrival jár mert az izuleteknem nem birják.Csak gyümolcsot vacsiztam(állt narancsot) napi 2db szűztea kapszula.Étkezést direkt nem irtam mert én kalóriát számoltam sosem mentem 600 kalória fölé,szinte minden étel kalória tartalmát tudom fejből.Sok kitartás és kell egy CÉL.(én babát akartam,és már 1.5 éves).
15/16 anonim válasza:
Én már nagyon sok mindent kipróbáltam, de ha el is értem valamit később visszajöttek a kilók némi többlettel. Nem egyszerű, és még nekem sem sikerült hosszú évek alatt lefogyni. Jelenleg én is 110 kg vagyok, és fiatal, hogy így éljek. De nem találtam megoldást, és most már egészségileg is sok gondot okoz a nagy súly. Szeretnék én is fogyni, de már nem hiszek benne, hogy lehetséges. Viszont ha te találsz megoldást, kérlek áruld el nekem is. Sok sikert és kitartást!
16/16 anonim válasza:
Szerintem ha 110 kg vagy 2 hónap alatt simán lefogysz 20 kilót, én 72ről indultam és 3 hónap alatt 15öt fogytam, pedig kevesebből nehezebb fogyni. Csak elhatározás kérdése. Egyél sokkal kevesebbet, sok gyömölcsöt és főleg rengeteg zöldséget és ne nasizz sokat és ne egyél 6 után. Ilyen egyszerű, nem kell ide semmi spéci diéta csak egy jó adag önuralom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!