Milyen természetes étvágycsökkentőket tudtok?
Az a helyzet, hogy már egy hete nagyon nagy az étvágyam, és szeretnék valami természetes étvágycsökkentőt.
A maté tea jutott először eszembe. Nektek mi vele a tapasztalatotok?
Légyszi mondjatok még olcsó, és természetes étvágycsökkentőket!!!!
Az evést. :) most ebédeltünk, és a fiam, aki egyébként nagy adagokat tud megenni, most otthagyta a fele párolt zöldséget, hogy már jóllakott.
Az a helyzet, hogy egyből nem eszel annyit valamiből, amit nem szeretsz.
Gyógynövényboltban adtak évekkel ezelőtt pont ilyen cseppeket, 2-3 csepp kellett a nyelvre belőle. A muszlimok is használják Ramadamkor. Fogalmam sincs, miből van, de az eladók biztos tudják.
(A matét nem tudom meginni, nagyon nem szeretem. )
Én mindenféle bogyó meg csepp nélkül oldottam meg ezt a problémát. Vagy fogat mostam és úgy már nem ízlett az étel vagy pedig nagyon undorító videókat vagy képeket nézegettem a neten és elment az étvágyam.
Tudom, hogy ez beteges, de nekem bevált :)
Próbálj mindig egyre kevesebbet enni, így összeszűkül a gyomrod és nem leszel annyira éhes.
Vagy foglald le magad valamivel. Ha nem csinálok semmi értelmeset, akkor én is folyton ennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!