Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Olyaokat kérdeznék, akik...

Olyaokat kérdeznék, akik szedtek valamilyen fogyasztószert, hogy mit, használt-e, mennyire, esetleges mellékhatások voltak?

Figyelt kérdés

2013. szept. 25. 23:02
1 2
 11/16 mumin001 válasza:

Én a káposztaleves kapszulának adtam egy esélyt,kár volt.Kb egy heti szedés után székrekedésem lett,iszonyúan.

A káposztalevest viszont tényleg dicsérik,de életmód változtatás nélkül egy gramm sem fog leszaladni rólad,hidd el.Nagyon úgy látszik,hogy mindenáron a könnyebbik utat akarod járni,de nem

így működik.Az sem pár nap alatt megy,hogy vki túl súlyos legyen,visszacsinálni is idő.Sokan és sokat fogytak az agykontrollos diéta könyvben leírtak segítségével.Kiemelt dolog a könyvben,hogy 90 nap kell az anyagcserének,míg visszafogyasztja a testünket.Közben pedig érdemes odafigyelni,milyen élethelyzetben és mi helyett eszeget az ember többet,mint ideális.van már olyan pszichológus,aki erre szakosodott:naplót írat a kliensével minden napról,mit evett,mikor és hogyan érezte magát akkor,amikor azt meg kellett enni.A Nők Lapjában olvastam.Minden jót neked!

2013. szept. 30. 19:07
 12/16 anonim válasza:
Igen használtam, illetve most is használok. Kerékpárnak hívják. Amikor már nem volt pénzem benzinre, és busz bérletre, akkor felültem a bringára, és tekerni kezdtem. kb. 1,5 hónap alatt lecsúszott rólam 10 kg. Fel sem tűnt! Azóta (b 1,5 éve) folyamatosan bringázok. Minden reggel azzal megyek a munkába, és azzal jövök haza. Most már sokkal rövidebb, mint busszal, és nem sokkal hosszabb, mit autóval:) Úgyhogy hajrá!
2013. szept. 30. 22:15
 13/16 A kérdező kommentje:
Igazából nekem az utolsó kilók leadásával van gondom, ezért gondoltam valami termogenikus zsírégetőre, mivel ezeket a tervezett csalónapokat félek beiktatni, de a mellékhatásoktól is félek, szóval nem tudom mi lesz.
2013. okt. 3. 10:28
 14/16 anonim válasza:
Figyelj,én 30kg fogytam életmód váltással,de ez mellett pajzsmirigy alulműködésem van,50kg kellett fogynom ahhoz,hogy egészséges legyek :( 30kg pikk-pakk lement 7 hónap alatt,kemény diéta és mozgás. De utánna megállt,bármit csináltam a hormonok és a pajzsmirigy miatt stagnáltam. Ekkor vettem 10 szem adiplexet,amit nem is szedhettem volna,adott egy löketet,10 szemtől lement 3kg,majd a többi adi nélkül,nekem nem volt bajom tőle,mostmár megvan a cél,50kg fogytam,most 60 vagyok.
2013. okt. 4. 12:17
 15/16 A kérdező kommentje:
gratula :)
2013. okt. 4. 21:04
 16/16 Gergely006 válasza:
HA MEG AKARSZ DÖGLENI AKKOR HASZNÁLD A FOGYASZTÓ SZEREKET, DE HASZNÁLJ HELYETTE INKÁBB EGY ALMÁT!! VAGY BÁRMIT PL:apum 110 kg volt most pedig 85 kg nagy állat :D
2013. okt. 13. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!