Hogyan tudnék lefogyni? (nem egyszerű eset)
Nem a hús(fehérje) hízlal, ez egy tévedés.
Sok vegetáriánus van aki kövér, mert túl sok tésztát, rizst, növényi olajat, sok szénhidrátot fogyasztanak.
Ugyanaz a "titok", mint a nem vegáknál, kevesebbe kalóriát kell bevinni naponta 4-500 kalóriával, mint amit a szervezet elhasznál.
Így lehet fogyni.
A mozgásra tanácsot sportorvostól lehet kérni, például szerintem a könnyű úszás még a szívbetegeknek sem tilos.
Hát vegetriánus étrend az pont hogy hízlal! Nekem 3 ismerősöm van, mind túlsúlyosak és mindegyikük azután kezdett nagyon hízni hogy vegetáriánus lett!
Mindenevőnek lenni nem aztjelenti hogy ez egy áldás és azt ehetjük meg amit szeretnénk, hanem pont hogy mindenből kell enni! Lehet a növényekben is fehérje, vagy vas, de ezeket főleg a húsokból veszük fel! Mert az emberi emésztő rendszer így alkalmazkodott az elmult 150.000 évben és ezt nem lehet felülírni!
Egyébként az Atkins diéta pont arról szól hogy húst eszel zöldségel!
A szívbetegségednek a súlyfelesleged is árt.
A fogyásnak az a trükkje, h több kalóriát kell elhasználni, mint amennyit beviszel.
ha nem akarsz sportolni, akkor marad a diéta.
Nem olyan bonyolult ez...
Szívműtét után , 40 fölött tanultam meg úszni. Ússzál, nagyon jó a testnek és a léleknek is. Az úszás nem csak a gyorsúszást jelenti, el lehet evickélni mellen meg háton szép kényelmesen is. Ha van rá lehetőséged próbáld ki.
Én sajnálom, hogy gyerekkoromban nem tanítottak meg.
Amikor elkezdtem úszni a combomon lötyögő háj szép lassan elkezdett izommá alakulni. Most sem vagyok sovány, de szép feszesek a combjaim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!