Hogyan tudnék lefogyni? Nő vagyok 91kg 164-cm.
Jo sok akaraterovel. Ha ez megvan, akkor mar sikerult is lefogynod. Azt ugyis tudod, hogy mit nem szabad enned es azt, hogy mit szabad, szerintem ebben mar profi vagy. Azt is tudod, hogy rengeteget kell mozogni, mindegy mit, csak mozogj.
Akaratero!!!
Le lehet adni ennyi kilót is, csak türelem és kitartás kell hozzá. Sokféle módszer van, én a súlykontroll programra esküszöm. Nézz szét, hogy mit tudnál megtartani a diétákból, és válaszd a legszimpatikusabbat, és következetesen vidd végig.
Amikor én voltam kb. annyi súlyú, mint most te, átálltam napi ötszöri étkezésre, és már az elkezdett hatni, pedig arra nem is nagyon figyeltem, hogy mit eszem, csak elosztottam a mennyiséget kisebb adagokra. Úgy fogytam 20 kilót, hogy nem is sportoltam, tornáztam mellette. Viszont ehhez kb. másfél év kellett.
Olyat válassz, ami nem ígér gyors fogyást, csodát, hanem változtatnod kell az életmódodon, mert másképp nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!