Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mennyi Acetyl L-Carnitine-t...

Mennyi Acetyl L-Carnitine-t érdemes egy nap bevenni?

Figyelt kérdés
Aktív mozgás és diéta mellett most napi 2 teáskanállal, egyet reggel egyet pedig délután 5 fele nyomok (por). 85 kg vagyok. Mennyi lenne az ajánlott?

2013. aug. 3. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
nem ismerem, de nyilvan rajta van az adagolas...nem mellesleg inkabb az szamit, hogy a teaskanalnyiban hany mg van es hogy mennyit edzel
2013. aug. 3. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Karnitint termel a szervezeted, érdemes 0g-ot fogyasztani mert ez a legolcsóbb. Tehát csak pénzpazarlás amint elkezded fogyasztani, c- és d-vitamin táplálék kiegészítők, omega3 alapvetően jóval hasznosabbak, ha be akarod osztani a pénzedet.

Amúgy tényleg fölösleges.

2013. aug. 4. 07:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Általában 1-3 grammot szoktak javasolni, de ne napközben szedd, hanem edzés előtt fél órával, úgy van értelme. Én 1,5 grammot szedtem, nekem használt. Egy gramm kb egy csapott kávéskanálnak felel meg, de ez csak nagyon saccolt érték.

Off. Megkérdezhetem, hol lehet por alakban kapni? Felteszem, jóval olcsóbb, mint tablettában, vagy folyadékban.

2013. aug. 4. 10:26
 4/4 Merovingii ***** válasza:
5G per nap ! ha többet veszel be halszagod lessz !
2013. aug. 10. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!