Almaecet?

Figyelt kérdés
Használ,segít? Tppek???
2013. júl. 25. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:
én szedtem kapszulában de semmi..,nemrég vettem szűztea fortét,szintén kapszula,de nagyon jó! nem megy a hasam tőle,csak sűrűbben kell..azóta már fogytam is érzem
2013. júl. 25. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha 1-2 alapvető fontosságú dologra nem figyelsz az könnyen elgáncsolhatja a diétádat almaecettel vagy bármilyen hasonló házi praktikával együtt. Viszont ha megvan minden ami fontos, megfelelő tápanyagok, mozgás, kizártad a sok felesleges szénhidrátot, akkor szépen fogsz fogyni mindenféle rásegítés nélkül.

Biztosan vannak az almaecetnek pozitív hatásai, de fogyasztószer nem létezik (néhány illegális, hormon tartalmú gyógyszert leszámítva amik több kárt csinálhatnak mint hasznot). Az étvágy csökkentés nem tartozik a pozitív hatások közé mert az éhség egy fontos visszajelzés, ha hosszabb távon is éhes vagy nem jó a diétád, nem fog optimális eredményt hozni.

Rövidre fogva fogyás szempontjából jelentéktelen, egyébként egészséges, segíti az emésztést, antioxidánsok ásványi anyagok találhatóak benne. Fogyaszd nyugodtan, megfelelő diéta mellett. Csak azért írtam le a fentieket, mert van egy olyan buktató, hogy az emberek ezekre a kis praktikákra figyelnek a fontos dolgok helyett, és a századik praktika után jön az "én már mindent megpróbáltam".

2013. júl. 25. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:
segít
2013. júl. 25. 13:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket,hozzászólásokat..:)
2013. júl. 25. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!