Van akinek sikerült a citrom diéta?
Nekem bevált: wc-n voltam és dobtam egy kis 'citromot', 1 kiló fogyás.
Ha tényleg fogyni akarsz, akkor zöldségeket és húst eszel, barna kenyér, barna rizs, joghurt és egyéb töltelékek nélkül.
Azt kell feltételeznem, hogy valamilyen kenyeres, tésztás, rizses kaja vagy tejtermékek vannak az étrendedben. Namármost ezek simán akadályozzák a fogyást. Erre nem egy kúra a megoldás, hanem a fölösleges keményítő, tejfehérje elhagyása. Oké, ezt citromkúra alatt is elhagyod de a kúra alatt ehetnél zöldségeket és húst, hogy ne éhezz. Ha meg zöldséget és húst eszel, akkor minek kúra, ez maga a legegyszerűbb alap, letisztult táplálkozás szálkás és erős, egészséges testhez.
2-3 hét alatt.
Nagyon megosztó ám, hogy mi a rendes evés, és tucat dologtól függ hogy milyen ütemben fogyhatsz, az étkezés összetétele csak egy. Leegyszerűsítve, ha értelmes dolgokat eszel, 2-3 hét alatt leadsz ennyit. Max 1 hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!