Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szerintetek fogyózhatnék?

Verbőczi Dávid kérdése:

Szerintetek fogyózhatnék?

Figyelt kérdés

Én egy 11 éves molett fiú vagyok és fogyózni szeretnék .

Ám a szüleim nem engedik . Most 1 táborba vagyok és a tábor után szeretném elkezdeni . Szerintetek csinálhatom ?

2013. júl. 3. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyél húst és zöldségeket, és ne egyél olyat amire nincs szükséged (liszt, cukor, tejtermékek, krumpli, rizs..)

Ne fogyózz, csak ételt egyél szemét helyett. Ez bőven elég a fogyáshoz, és valószínűleg ez most épp elég változás lesz a táplálkozásodban.

2013. júl. 3. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Amit az első ír,az hülyeség...ő egy gyerek még...a tejtermékekre igenis,szükség van,meg a rizsre krumplira is..majd ráér idősebb korában játszadozni a kül.kaják elhagyásával.

Annyi,hogy egyél sok fehérjét,kevesebb zsírt és szénhidrátot(nem azt mondom hogy semmi,azt úgy is lehetetlen tartani)szóval mindent egyél úgy mint eddig,csak kb felét.Sütiből pl elég egy szelet nem egy fél tepsi,ugyanez a többi édesség,sós rágcsálnivaló,próbáld elhagyni a kólát és a minőségtelen cukros löttyöket.Több zöldség,gyümölcs,szárnyas.Ez nem drasztikus,és beválik,ha meg amúgy is hasonló a táplálkozásod,akkor meg a mennyiséggel van baj.Ja,és a kaják minősége is fontos.+sportolj valamit,majd nyúlsz/nősz,és jó lesz az.

2013. júl. 3. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Az emberek csak manapság esznek rizst, krumplit és tejet. Modern divat ami sok betegséggel, sok elhízott gyerekkel jár. Értelmetlen és beteges szokás, nem szükség.

Nincs szüksége rá, soha senkinek nem is volt (csak háború alatt az éhezőknek)

2013. júl. 3. 18:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Tápművész, téged mivel etetett édesanyád?

Kisiskolás korodban azt mondta, "kisfiam! te nem eszel szendvicset tízóraira, megvesztél?? AZ NEM PALEÓ!! Nesze, az uzsonnás dobozodba már beraktam rengőhúst meg a csülköt, kínáld meg vele az osztálytársaidat is!"

2013. júl. 3. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:

"Tápművész, téged mivel etetett édesanyád? "

na, erre szeretnék választkapni!!

Bár úgy tűnik, megnevelni nem sikerült, mert nem fogta fel, hogy ne beszéljen ott, ahol nem őt kérdezik, még rosszabb, ha külön kiemelik, hogy nem kíváncsiak a véleményére, akkor is osztja az észt...

2013. júl. 15. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Ettem amit ettem, például téged mind a mai napig megennélek szerintem. Kiváló élesre fent baltám van, ugye nem eszel sok vegyszert mert nekem számít az is hogy a saját ételem mit evett.
2013. júl. 15. 11:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!