Forever lite italport hogyan fogyasszam, hogy hatékonyan meg tudjak szabadulni a feleslegtől? 24L
Minden étkezés helyett ihatod, de az is jó, ha csak vacsora vagy reggeli és vacsora helyett iszod, az is jó!
Viszont a 4 órát tartasd, mert különben épphogy hízlalni fog!
Nehogy elkezd inni én is használtam jelentős súlyfeleslegem volt 35 kg és kihagytam az ebédet az helyett ittam és reggelire egy kis jó reggelt keksz vacsorára meg kefírt ettem. Olyan szépen híztam tőle mint a pinty Nem értettem miért mikor betartottam mindent de aztán valaki mondta hogy beépül a sejtekbe és onnan baromi nehéz lesz eltüntetni. Abbahagytam és egy kis diétával meg tornával már 20 kg minusznál tartok. Soha többé forever, nagy szar az egész és még ehhez baromi drága is. Diéta és RENDSZERES mozgás. Nekem bejött.
Lehet lepontozni:)
Jóhogy elraktározta a szervezeted, ha mellette alig ettél valamit! Örült neki a tested, hogy végre valami táplálóhoz jut és beindult a raktározó mechanizmus. Ha nem böjtöltél volna mellette, hanem okosan (a megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmazó kajákat) és változatosan ettél volna, nem indult volna be a folyamat.
Ezt nem szeretem, mikor valaki saját maga hülye, de hepciáskodva lejárat egy jó terméket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!