Férfiaknak milyen jó zsírégetőket tudtok?
Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék és szednék valamit ami segít a mozgás mellett hogy még hatásosabb legyen amit csinálok!2013. máj. 5. 20:00
1/3 anonim válasza:
Zsirégetö NEM LÉTEZIK, kivéve a sportot.
2/3 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint a diéta és sport mellett egyetlen hasznos kiegészítő van, ami hatásos, az az L-krnitin, edzés előtt 1-2 grammot bevéve.
3/3 anonim válasza:
Legtökéletesebb zsírégető ez a kombó: 3 Gramm C-vitamin naponta, Emelt FEHÉRJE bevitel. Mozgás. Ennyi.
Ahozz hogy zsírt eméssz, és felhasználj, Magas szintű, c-vitamin ra van szükséged. Valamint sok fehérjére. Ez azért fontos, mert izomszövetből jóval előbb fogysz mint zsírból és a szénhidrát emésztéséhez rengeteg fehérje kell. A csodabogyókat felejtsd el semmit sem érnek. Hidd el, tapasztalatból tudom. Mozogj annyit amennyit tudsz. Este 6 után ne egyél, de bőséges folyadékvóbevitel legyen. Kb ennyi én ettől fogytam kb 36 kilót másfél év alatt és nem lettem "kiéhezve" a szénhidrátokra. A C-vitamin a szénhidrát anyagcserédet is normalizálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!