Zsírégetőket keresek. Melyiket tudnátok ajánlani?
Szeretném csinálni a Lifetilt "diétát". Mindent bele akarok adni, tehát ilyen kiegszéítőket is szeretnék venni.
Viszont ez nekem nagyon drága ahhoz képest, hogy 20 napra elegendő! :S Tudnátok ajánlani valami jót?
mitokondrim.
Lifetiltnek igaza van általában, és megkockáztatja, hogy eleve sza.rul eszel, és nem termel mindent a tested amit kell. viszont ez nem egészen így van, zsír égetést pedig ellátja a tested, jobb híján. az ehhez szükséges vegyületeket is szintetizálja, ne aggódj ezen. piruvát glükózból szintetizálódik (glikolízis). tehát egyél pár szem szőlőt, abban van szőlőcukor, és akkor lesz piruvátod.
Köszi Aczél!
A nagyon poénos biciklis válaszoló gondolom nem tud olvasni. Sebaj!
a lifetiltes gyerek is sokszor elmondta, hogy az ő diétájához csak a fehérjepor "elengedhetetlen", hiszen általában azt írja elő vacsorának. a többi csak plusz, ami meggyorsítja a fogyást, de hova sietünk, nem igaz?
én pyruvat-ot is rendeltem, de csak holnaptól (11. nap) fogom szedni, hogy napi kettővel kibírja a 70. napig.
ma mértem magam, és a 10. napon -2 kg, és több centi mindenhonnan. úgy, hogy a fehérjeporon kívül semmi ilyesmit nem fogyasztottam még.
de ismerek olyat, aki a fehérjeport sem vette meg, de lifetiltezik, kiszámolta, hogy más fehérjeforrásból mennyit kell bevinnie, hogy ott legyen, ahol kellene, semmit nem szed, és mégis fogy. itt a blogja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!