Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zsírégetőket keresek. Melyiket...

Zsírégetőket keresek. Melyiket tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Szeretném csinálni a Lifetilt "diétát". Mindent bele akarok adni, tehát ilyen kiegszéítőket is szeretnék venni.

[link]

Viszont ez nekem nagyon drága ahhoz képest, hogy 20 napra elegendő! :S Tudnátok ajánlani valami jót?

2012. jan. 10. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Edzőcipő. 20 hónapra elegendő, ha egyszer megveszed.
2012. jan. 10. 14:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, helyette vettem már kondibérletet. Nem zsírégetővel akarom HELYETTESÍTENI ezeket.
2012. jan. 10. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:

mitokondrim.

Lifetiltnek igaza van általában, és megkockáztatja, hogy eleve sza.rul eszel, és nem termel mindent a tested amit kell. viszont ez nem egészen így van, zsír égetést pedig ellátja a tested, jobb híján. az ehhez szükséges vegyületeket is szintetizálja, ne aggódj ezen. piruvát glükózból szintetizálódik (glikolízis). tehát egyél pár szem szőlőt, abban van szőlőcukor, és akkor lesz piruvátod.

2012. jan. 10. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
mitokondriumot akartam írni, a sejtszervecskét.
2012. jan. 10. 15:15
 5/7 anonim válasza:
Bicikli.
2012. jan. 10. 15:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi Aczél!

A nagyon poénos biciklis válaszoló gondolom nem tud olvasni. Sebaj!

2012. jan. 10. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:

a lifetiltes gyerek is sokszor elmondta, hogy az ő diétájához csak a fehérjepor "elengedhetetlen", hiszen általában azt írja elő vacsorának. a többi csak plusz, ami meggyorsítja a fogyást, de hova sietünk, nem igaz?

én pyruvat-ot is rendeltem, de csak holnaptól (11. nap) fogom szedni, hogy napi kettővel kibírja a 70. napig.

ma mértem magam, és a 10. napon -2 kg, és több centi mindenhonnan. úgy, hogy a fehérjeporon kívül semmi ilyesmit nem fogyasztottam még.

de ismerek olyat, aki a fehérjeport sem vette meg, de lifetiltezik, kiszámolta, hogy más fehérjeforrásból mennyit kell bevinnie, hogy ott legyen, ahol kellene, semmit nem szed, és mégis fogy. itt a blogja:

[link]

2012. jan. 10. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!