Le lehet fogyni az adipex retard kapszulától?
Utolsó! Engem érdekelne azaz 5 levél! Priviben írd meg légyszí hogy aktuális-e még!
Nagyon fontos lenne!
Köszönöm előrre.
e-mail címem: bocsi.szilvia@freemail.hu
Szia!
Ha még itt vagy, akkor érdeklődöm, hogy hogy sikerült a fogyás. Én most vacillálok ezen a bogyón. Érdemes?
Kérdező ! kérlek téged , hogy írj nekem levelet , hogy honnan szerezted be az adipex retard-ot Mivel én is szeretnék szedni , elkezdeni komoly aedzés ,mellett
és nem akarok kamut venni
Kérlek írj!
Veszélyes, kellemetlen:
Sziasztok! Én is ezzel fogytam le elég sok kilót de természetesen ez életmód váltással is jár... Sok mozgás egészséges táplálkozás.. És ezt az oldalt ajánlom mindenkinek én innen rendeltem: [link]
Mindenkinek kitartást kívánok a fogyáshoz:D
Nekem már 3 közeli ismerősöm is lefogyott az Adipextől 10-15 kg átlagosan. Tőlük hallottam róla és mivel már több éve élnek vele, és még élnek...úgy gondoltam miért ne? Sok diétát, kezelést végigcsináltam már, rendszeresen sportolok (heti 3 alkalommal) és 6 után nem eszek, napközben se zabálok, sajnos mégsem mennek le a kg-ok. 163 cm-esen 83 kg-ot mutatott ma reggel a mérleg! Ma szedtem be az első szemet az Adipexből, estére már csak 81 kg voltam. Reggel vettem be 8-kor, reggeli 1 pohár tej (2 dl), ebéd káposztasaláta kicsi csirkehusival, vacsorára rosttartalmú turmixpor sovány tejjel. Úgy ettem, hogy amúgy nem kívántam az ételt, de az egészség megtartása miatt muszáj valami táplálékot bevinni a szervezetbe, napi minimum 3 alkalommal. Mellékhatásként 2 rosszullétem volt: hevesebb szívdobogás, mellkas feszülés. Sajnos bepánikoltam ettől az érzéstől és a pánikroham következtében halálfélelem, szorongás és nehéz légzés jelentkezett! Mindez a rossz 1-2 percen belül elmúlt! Ezenkívül pörgök ezerrel, de más rossz tünetem nem volt! Szájszárazságot nem észleltem, de gondolom ezt azért nem, mert amúgyis napi 3 litert megiszok folyamatosan, így amint szomjúságot érzek iszok, viszont a vízadagom ma elérte a 4 L-ert így! Alapjáraton reggel lemért vérnyomásom 115/60 volt, ez gyógyszer bevétele után nap végére 95/80 lett! Utánaolvastam, hogy a normál pulzusszám 50-100 között van, úgyhogy a 80 abszolut belefér a normál kategóriába (nem kell félni tőle)!
valószínű, hogy a mínusz 2 kg a sok víz, ami távozott a szervezetemből, de szerintem ez 1 nap alatt nagyon jó eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!