Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ez már megint egy új kamuFogya...

Ez már megint egy új kamuFogyasztószer?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

"12 kilót fogyott 15 nap alatt!"

HA ez igaz, akkor mégis mennyire egészségtelen máááár????!!!!

Valaki próbálta már? vagy ismeri? Kérek szépen véleményeket! Köszönöm!

2013. ápr. 10. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez tényleg az (mint MIDEN fogyasztószer)

Ami érdekes, hogy ugyanezek a képek Németországban NÉMET valakiröl készültek, Magyarországon az illetö MAGYAR. NEm hinném, hogy létezik KÈT teljesen egyforma ember, egy maygar meg egy német, akik UGYANEZZEL a szerrel UGYANANNYIT fogytak UGYANANNYI idö alatt.

Itt a német oldal szövege:

"Jedoch gehört bisher das beste Ergebnis einem Deutschen. Heißt es vielleicht, dass diese Methode viel besser auf Deutsche einfließt? Der 36-jährige Paul aus Bremen gab den Amerikanern keine Chance - er nahm 24 Kg innerhalb, keiner ganzen, 2 Monate ab. Ohne dabei eine Diät zu machen, oder sonderlich zu üben! Trotz dieser drastischen Veränderung, wurde sein Körper keiner negativen Nebenwirkung ausgesetzt, und das Gewicht hält er bereits seit über 5 Monaten. Er ist glücklich wie nie zuvor.

"Ich hatte das Gefühl, dass sich mein Körper in eine Maschine verwandelt hatte, die Kalorien dahinschmelzen ließ.""

2013. ápr. 10. 13:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Az a durva, hogy eredetileg lengyel az oldal, lengyel szöveggel :D Valószínűleg akkor az emberek is lengyelek lesznek :D

Én nem hiszek az ilyen "csodaszerekben"! Egyszerűen nem létezik olyan tabletta, ami megoldaná az ember zsírproblémáját!

2013. ápr. 10. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Én semmilyen ilyen termékekben nem hiszek. Se régiben, se újban. Amit írtál:HA lehetséges is, hogy ennyit fogyott nem hiszem, hogy elégedettebb lett a testével. 15 nap alatt a bőr nem tud alkalmazkodni a fogyáshoz. Most jöhetnek itt a genetikával stb. de nagyon sokan a heti 0,5-1 kg fogyást tartják egészségesnek és ajánlják! Vagy olyan is van, hogyha ennyit fogy ennyi idő alatt a 2x-sét szedi majd vissza. De mint mondtam én nem hiszek benne, hogy fogyasztana. Ezek az emberek tudják nagyon jól mivel lehet kihasználni aki fogyni akar. Ne dőljetek be :)
2013. ápr. 10. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!