Mennyire jó? (Xocai-Egészséges Csokoládé)
A minap találkoztam ezzel a csokival, aminek állítólag fogyasztó és más kedvező tulajdonságai vannak. Valaki tud róla valamit mondani?
Előre is köszi! :)
Kedves kérdező!
Az első válaszoló nem elég tájékozott, de ezen nem lepődök meg, Magyarország a tízmillió Nobel-díj jelölt országa.
A csokoládé és az acai bogyó (ez a két fő összetevője a Xocainak) a világ legmagasabb antioxidáns értékű táplálékai között vannak:
A hagyományos csokoládé azért nem egészséges, mert: 1. hőkezelésnél elpusztul benne az értékes része, 2. az íz fokozása érdekében cukrot, és mindenféle adalékanyagokat tesznek bele. A Xocait hidegen préselik, hőkezelés nélkül, és nem tartalmaz ízfokozókat, adalékanyagokat.
Én lelkes fogyasztója vagyok a Xocai csokinak, nagyon kedvező tapasztalataim vannak vele. Talán sokat elárul az is, hogy az USA szabadalmi hivatala egyedül a Xocainak engedi használni az "Egészséges Csokoládé" nevet:
Nyugodtan próbáld ki, nem fogod megbánni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!