Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mennyire jó? (Xocai-Egészséges...

Csenii* kérdése:

Mennyire jó? (Xocai-Egészséges Csokoládé)

Figyelt kérdés

A minap találkoztam ezzel a csokival, aminek állítólag fogyasztó és más kedvező tulajdonságai vannak. Valaki tud róla valamit mondani?

Előre is köszi! :)

2013. ápr. 2. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem tegyél le róla. Elég csak logikusan végiggondolni ezt a 'fogyasztó, egészséges' csoki dolgot. A csokoládé nagy mennyiségben alapból egészségtelen és hizlal. Nincs olyan varázslat, hogy egészségessé teszik a csokoládét. El lehet adni ezen a néven egy csomó másik szennyet is, ami nyilván mindenféle porból meg mesterséges anyagból készült, de hidd el, az sem egészségesebb! Ne higgy az ilyen marketingfogásoknak.
2013. ápr. 2. 18:16
 2/2 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Az első válaszoló nem elég tájékozott, de ezen nem lepődök meg, Magyarország a tízmillió Nobel-díj jelölt országa.

A csokoládé és az acai bogyó (ez a két fő összetevője a Xocainak) a világ legmagasabb antioxidáns értékű táplálékai között vannak:

[link]

A hagyományos csokoládé azért nem egészséges, mert: 1. hőkezelésnél elpusztul benne az értékes része, 2. az íz fokozása érdekében cukrot, és mindenféle adalékanyagokat tesznek bele. A Xocait hidegen préselik, hőkezelés nélkül, és nem tartalmaz ízfokozókat, adalékanyagokat.

Én lelkes fogyasztója vagyok a Xocai csokinak, nagyon kedvező tapasztalataim vannak vele. Talán sokat elárul az is, hogy az USA szabadalmi hivatala egyedül a Xocainak engedi használni az "Egészséges Csokoládé" nevet:

[link]

Nyugodtan próbáld ki, nem fogod megbánni:)

2013. ápr. 3. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!