Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Csokifüggő vagyok. Mit tegyek?

Csokifüggő vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos apukám rengeteg csokit eszik, de ő normál jó súlyban van sportol. Én viszont lusta is vagyok meg hamar feladom és nem fejezem be amit elkezdtem és olyan édesszájú vagyok h el élnék csak édességen hetekig. Szinte minden nap eszem csokit. De nem töménytelen mennyiséget azért. 163 cm magas vagyok és 60 kg .. legalább 5 kilót szeretnék fogyni. Hogyan tehetném meg úgy h közben nem szabadulom meg a csokitól? Vagy valami étvágycsökkentőt tudnátok? am 19 éves vagyok. Köszi!

2012. okt. 26. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
30%

19 évesen ennyi az önkontroll?

Illegálisan szerezhetsz olyan drogot, ami étvágy csökkentő is, aztán majd megerőszakolva, kiszáradva felébredsz az intenzív osztályon.

Csak annyit kellene tenned, hogy mielőtt cukorbeteg, elhízott szerencsétlenné váltok, vagy legalább Te nem veszel/eszel csokit, kenyeret, tejet..

Ennyi. Próbálj meg valami elfoglaltságot találni, ne feküdj otthon egész nap, és beszélj apáddal hogy ne adjon csokit mert ugye egy 2 éves is mindent a szájába vesz, és te sem vagy sokkal másabb. Nem bántásból írom. Egyébként a tej (csokiban is) a cukor és az aromák okoznak függőséget, meg kell szabadulni tőlük. Ha olyan ismerőseid, barátaid lennének akik adnak ilyenekre, ők tudnának támogatni, segíteni.

2012. okt. 26. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Menj apáddal sportolni egyél fele annyi csokit mint egyébként. Ha ezt se tudod megcsinálni akkor kár ide irogatni, nem vagyunk mi varázslók hogy egy szavunkra megváltozzon az életed
2012. okt. 26. 17:02
 3/4 anonim válasza:
100%
én is igen édesszájú vagyok így ha nagyon nassolhatnékom támad iszom egy nagy pohár vizet, ha még utána is marad a kényszer akkor 3 teáskanálnyi almaecetet felhígítok egy kis vízzel és megiszom. Amellett h egészséges(+ zsírégető!) utána tuti nem fogsz kívánni semmit egy jó ideig, főleg ha éhgyomorra ittad! ;D
2012. okt. 26. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

keresd fel őt,ő segít neked-

http://www.youtube.com/watch?v=Yw-PPjGPPLg

2012. okt. 27. 03:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!