Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Fogyott mar valaki a Herbalife...

Fogyott mar valaki a Herbalife shake-tol?

Figyelt kérdés

Kizarolag csak tapasztalatokat varok, es nem az ilyen hulyesegeket h szintetikus, egeszsegtelen, inkabb dietazz es sportolj stb...!!!!!

Most szeretnek venni, a gaz az hogy 1 honapom van fogyni mert eskuvore megyek (meg ha 2kg is fogyok mar az is jo). Van ra eselyem ha reggeli es vacsi helyett iszok egy shakete, es naponta 2 naponta fel orat edzek, van eselyem hogy par kgot leadjak 1 honap alatt?

2013. ápr. 1. 13:37
1 2
 11/15 Senta válasza:
Írkálnak nyilván mellette meg ellene, én egy ellenérvet tudok: az ára. Néhány éve, miután egy évtizede nem tudtam lefogyni semmi szarral, találtam a Herbalifera. 1,5 év alatt lefogytam vele 12 kilót, rendben volt a közérzetem (nem kellett orbáncfű kapszula télen), és aztán a súlytartó program is működött. Nagyon boldog voltam, hogy végre működik valami. Nyilván az étrendemet is megváltoztattam a programnak megfelelően (édesség, direkt cukor, tészta, rizs, krumpli nuku). Rendben lett a vércukrom, és végre teherbe is estem. Most, hogy a gyerekek már három és fél évesek, sajnos jöttek vissza kilók. Az ára miatt most a T*rb* d*ét*ra váltottam, mert olcsóbb. Majd meglátjuk ,hogy ugyanúgy működik is e.
2015. nov. 14. 12:59
 12/15 reekkii95 válasza:
55%
Szia én 23 kilót fogytam tőle eddig.Nekem nagyon bevált sokkal jobb a közérzetem több az energiám,látványos az eredmény. Rengeteg centitől szabadultam meg. Bátran tudom ajánlani. :)
2018. aug. 2. 23:57
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Remek a történeted, erre ment el a pénzed, így csokira már nem került, a hatás nem maradt el... Mi lett volna, ha nem költesz rá és úgy mondasz le a napi 1 tábla csokiról???

A pénzed is megmarad, ráadásul fogysz is :)

2018. okt. 12. 21:39
 14/15 anonim válasza:

Én próbáltam és teljesen csalódott vagyok. Csak reklám az egész. Egyáltalán nem fogytam tőle. A 2 hónap alatti + 4 kg jött fel rám. Az első csomag után még reménykedtem hogy a plusz egy kiló csak a vitaminok miatt van és hogy rendszeresen eszem így a testem elraktározza sejten belül a tápanyagot és majd utána fogyok le ,de nem így lett. Borzasztóan mérges vagyok ,hisz nem ez volt ígérve. Pedig tornazok is minden nap.

A jó oldala annyi lehet hogy nagyon finom és energikus voltam tőle egész napra. ---- de én fogyni akartam. Jól megjártam hisz nem olcsó. Ha azon a pénzen csokit veszek ugyanott lennék.....

2021. febr. 20. 09:00
 15/15 anonim válasza:

Azt azért tudni kell a Herbalife shakeről,hogy ha nem biétázol mellette akkor nem,hogy fogyni nem lehet hanem hízni fogsz.

Ha hízni akarsz ajánlják,hogy idd az étkezés után + étlezésként.

De ha beiktatod egy egészséges étrendbe akkor hatásos lesz.

Nagyon régi ez a kérdés de leírom az utókornak😅

2021. nov. 19. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!