Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Herbalife shake 14 évesnek?

Herbalife shake 14 évesnek?

Figyelt kérdés
Szeretnék lefogyni,de sajnos iskola miatt nem nagyon érek rá mindenféle kaját elkészíteni,így kértem segítséget már itt vacsora helyettesítésére,és sokfélét ajánlottak,többek között a Herbalife shaket.Szerintetek megéri ezt megvenni vagy vegyek fehérjeport,milyen tapasztalataitok vannak ezekről a Herbalife termékekről?Káros egy 14 évesnek ha vacsorát ezzel helyettesíti?
2012. márc. 22. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi az isten az a herbal life? egy hülyeség...

kezdj el sportolni, (én 14 évesen kezdtem el súlyokkal dolgozni, NE TEDD!) még nősz úgy is... fekvőtámaszok, húzóckodások, tolóckodások, felülések... futás, esetleg küzdősport

Ajánlom szüleid figyelmébe: [link]

(megéri megmutatni)

Az esti étkezést helyettesítheted fehérjeturmix-szal természetesen, de esetleg csirke-zöldség, hal-zöldség kombót is csinálhatod, hogy ne éhezz... napi 5-7 kajálás legyen, kisebb adagok persze

Illetve az l-karnitin-nak is nézz utána:)

fehérliszt, zsír, cukor nuku

iskolai kajámat úgy oldom meg, hogy 6:00kor 100g zabpehely 50g fehérje, iskolában 9:00 75g zabpehely 35g fehérje, 12:00 ugyan az, mint az előző, 15:00 itthon: 250g hal, 80g rizs, utána 17:00 edzés... edzés után hal+rizs, lefekvés előtt fehérjeturmix..)

azért ha fogyni akarsz, ne egyél ennyi zabpelyhet meg rizst:)

Remélem sokat segítettem!

2012. márc. 23. 00:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. márc. 23. 22:34
 3/3 anonim válasza:
Én használom (12/L).. Eddig tök jó róla a véleményem..:)
2013. márc. 4. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!