Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Fogyott mar valaki a Herbalife...

Fogyott mar valaki a Herbalife shake-tol?

Figyelt kérdés

Kizarolag csak tapasztalatokat varok, es nem az ilyen hulyesegeket h szintetikus, egeszsegtelen, inkabb dietazz es sportolj stb...!!!!!

Most szeretnek venni, a gaz az hogy 1 honapom van fogyni mert eskuvore megyek (meg ha 2kg is fogyok mar az is jo). Van ra eselyem ha reggeli es vacsi helyett iszok egy shakete, es naponta 2 naponta fel orat edzek, van eselyem hogy par kgot leadjak 1 honap alatt?

2013. ápr. 1. 13:37
1 2
 1/15 akkorm1 válasza:
egyáltalán nem segít Én próbáltam!
2013. ápr. 1. 14:28
 2/15 A kérdező kommentje:
en ma vettem meg, reggel megittam az elsot..... kiderul majd hogy lesz e hatasa. kozben blogot is inditottam, hogy mindenrol beszamoljak... majd meglatjuk :)
2013. ápr. 2. 14:09
 3/15 anonim ***** válasza:
26%

Jó, hogy blogot vezetsz, mert ha Te leszel az egyetlen ember, akinél működik akkor hamis reményt adsz más embereknek, akik kényszeresen kerülni akarják a zöldségek vagy húsok fogyasztását. Persze ha neked sikered lesz és bátorítod őket, a többségük akkor is bele fog bukni, hiszen eleve olyan módszert választasz (választanának a blogod lelkes olvasói) ami nem garantál sikert a többségnek.

Neked nem fognak majd 'kurv.aaanyázni' de ide jönnek majd az újabb és újabb kérdések ugyan azoktól az emberektől.

2013. ápr. 3. 17:52
 4/15 A kérdező kommentje:

hat h kinek mi valik be az egy dolog. engem surget az ido azert valasztottam ezt a modszert. mar felsikernek erzem, hogy az esti (7 oras) shake utan nem vagyok ehes, ahoz kepest,hogy mult heten nem birtam ki hogy este 8-9-10 fele ne zabaljak be rantottaval vagy melegszendviccsel stb

mint mar irtam, mozgok melette es dietazok is. Viszont a shake fedezi a reggelit es a vacsit. mar meg vagyok elegedve vele. ez van. akinek nem tetszik sajnalom :)

2013. ápr. 3. 18:57
 5/15 anonim ***** válasza:
33%

Aha. Hát, ki miben hisz.. vízen járó ember is volt sokak szerint.

Na de ez [link]

a sz.ar majdnem hogy rosszabb mint az esti szendvicsed. Hát meg ugye a járulékos tudás, hogy ha este bezabbantasz tojásrántottából, akkor ugyan úgy nem leszel éhes, és nem olyan ócska minőségű kaját eszel mint valami éhező nyomorult (szerencsétlenek:( hanem az egyik legminőségibb ételt.

Na most olcsóbban jönnél ki valószínűleg, ha a rántottádat ennéd mint ezt, és nem szójás szemetet ennél, hanem minőségi ételt. Ha az a kérdés, hogy szendvics vagy ez, akkor bevallom fogós a kérdés, de ha az a kérdés, hogy tojásétel vagy ez? Hát nagyon információhiánnyal küzd az, aki inkább ilyen genyát akar enni tojás helyett, merthogy ennyire butus senki sem lehet. Csak neked még senki sem mondta el, hogy a szója fehérje egy igen ócska minőségű dolog, a tojás viszont zsírjaival, fehérjéjével, vitaminjaival együtt egy dolgot támogat: a tested egészséges működését, a megfelelő anyagcserédet. Ebbe a fogyás is beletartozik. Ha sürget az idő, akkor zöldségre és tojásra (húsra) költöd a pénzed, vagy tanulsz azokról amit leírtam, és valóban időt takarítasz meg.

Egyébként ez egy cukros szójás genyó, tehát nagyon utolsó kategória. Talán kevesebb cukor van benne mint egy szendvicsben (ugye a keményítő is cukor a szervezetednek), na talán a shaked egy hajszállal jobb mint egy sima szendó, ez már valami!

Ingredients - Information to be used as a rough guide only as this information varies slightly depending on flavour) soy protein isolate, fructose, soy lecithin, soy oil, thickeners (cellulose powder, guar gum powder, carrageenan, xanthan gum, citrus pectin), flavours, oat fibre, corn bran, calcium citrate, fructooligosaccharides, anti caking agent (silicon dioxide), milk protein, dextrose, potassium phosphate, magnesium oxide, rapeseed oil, vitamin C, ferrous fumarate, honey powder, vitamin E, niacin, parsley powder, papaya powder, zinc oxide, copper gluconate, vitamin A, pantothenic acid, vitamin D, antioxidants (alphatocopherol, ascorbyl palmitate), vitamin B6, vitamin B12, manganese carbonate, riboflavin, thiamin, folic acid, potassium iodide, sodium selenite, biotin.

2013. ápr. 3. 19:07
 6/15 A kérdező kommentje:
pfuu... na mind1... itt nem a tojasrol van szo, hanem arrol a 2-3 szelet kenyerrol amit melle eszek, sajna nagyon kenyeres es tesztas vagyok...inkabb eljek ilyen szarokon csak fogyjak bele abba a q..va ruhaba....ennyi. aztan a nagy okossagodat meg tartsd meg. ahogy a kerdes alatt is irtam, nem hitteritoket kerdeztem, hanem olyat aki kiprobalta, tehat hozzad nem szolt a kerdes. ami azt illeti sok igazsag volt abba amit irtal, csak nem ezt vartam (pont most amikor ilyen "nehez" helyzetben vagyok) most valahogy rosszkor voltal rossz helyen...
2013. ápr. 3. 22:23
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem csak a pénztárcám fogyott tőle, amúgy meg a lagzi után f***án vissza fogod hízni amit lekínlódtál magadról.
2013. ápr. 16. 14:37
 8/15 anonim válasza:
Az én barátom 2 hónap alatt 9kg-t fogyott, a barátnője 1 hónap alatt(diétával)6kg-t(csípő -10cm) mozgás nélkül. (bár úgy látom már nem aktuális a kérdés, a későbbiekre jó info)
2014. jún. 9. 01:14
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha mellette nem úgy eszel, nem segít, azaz többet érsz vele, ha simán diétázol, mert így is-úgy is le kell mondanod a hizlaló ételekről, ez a shake meg pénzkidobás. 10 ezer forintból már veszel húst meg zöldséget és társait, azzal többre mész. Ez meg csak a szervezeted teszi tönkre, mindenféle sz*r benne van...
2014. júl. 24. 14:21
 10/15 anonim válasza:
70%
Nekem anya, 3 hónap alatt fogyott 15 kilót! Meg is látszik az eredmény! Valóban, tényleg nem aktuális már a kérdés, de én ajánlom, édesanyám helyett is! Neki bevállt, természetesen nem szabad mellette teletömni magad mindenféle "bűnös" kajával.. neki bejött!
2015. júl. 3. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!