BioTech Pink Fit Easy csomagot próbálta már valaki? Mennyire hatásos?
Figyelt kérdés
Nem régiben kiderült, hogy PCO-s vagyok, azóta kaptam rá gyógyszert, diétázom vmint hetente többször tornázom, kerékpározom. De mellette szeretném ezt is kipróbálni, mennyire ajánlanátok? Milyen mellékhatásokat tapasztaltatok?2013. márc. 19. 09:33
1/7 anonim válasza:
A Biotech nagyon nagy nevű gyártó, biztosan nem árul gagyit, de ezek sem csodaszerek, csakis kiszámolt diéta mellett érnek valamit.
2/7 anonim válasza:
Minden bogyónak van mellékhatása. Miért van rá szükséged?
3/7 anonim válasza:
én végigcsináltam, 3 kiló ment le, de centikben nagyobb változás látható mert heti négyszer tornáztam mellette. nem rossz de ennyi pénzért jobb csomagot is össze lehet állítani. mellékhatásról nem hallottam pedig sok fórumon utánaolvastam mielőtt megvettem. annyi hogy a fehérjétől tele lettem pattanással de ahogy abbahagytam elmúltak.
4/7 anonim válasza:
Kajának mellékhatás? Másodikocska, ha fingod sincs a dolgokról, inkább ne ugass bele kösz.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) Hát igen a 3kg az valóban nem túl látványos, ha megkérdezhetem hány cm ment le?
a 2. kommentelőnek pedig annyit, hogy szeretnék még kicsit látványosabb és gyorsabb változást elérni.:)
2013. márc. 20. 10:44
6/7 anonim válasza:
3. vagyok :) nem túl sok de hozzátenném hogy nekem az utolsó pár makacs kiló lerobbantása volt a cél :) olvastam fórumokon 8.9 kilót is viszont volt akinek semmit sem ért.
hát derékból 4-5 centi biztosan lejött (ezt mértem), a párom szerint a fenekem is kisebb lett a combomon sajnos nem lett jelentős változás :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és gratulálok hozzá!
Remélem nyár végén közepén már én is így leszek:D
2013. márc. 20. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!