Biotech USA termékekről vélemény?
én szedtem a komplett csomagot. nem mondom hogy pénzkidobás volt és hogy sz.rt se ért (heti 4xmásfél óra tornával), de kevesebb pénzből jobb pakkot össze tudnék rakni.
amúgy tapasztalatom szerint a shake az egyetlen amit érdemes megvenni a pf cuccok közül.
Általános igazság, hogy nagy újdonságot eleve nem kínálhatnak. Másik inkább tapasztalat: minden gyártónak vannak a trendinél trendibb, a fogyókúrázókat jobban megcélzó termékül (és kivétel erősíti a szabályt). Ez marketing. Általában ezek a termékek? Semmik.
Azzal kezdtem, hogy nem kínálhatnak újat! Új csomagolásban adnak túlárazva sokszor az olcsóbb terméknél sokszor rosszabb minőségű fehérje+szénhidrát porokat (TÖMEGNÖVELŐ!), zsírégetőket amik működése és hatása soha sehol semmit nem bizonyított. Neee, ez nem komolyan edző, sportoló emberek szintje.
Fél éve kezdtem kondizni és most megálltam az izmosodásban, szálkásodásban.. Barátom ajánlotta ezeket a termékeket, de en is azon a véleményen vagyok hogy nincs értelme :)
Köszönöm a válaszokat !
BioTech USA termékek, zsírégetők, fehérjék állandó akciós áron, olcsó, INGYENES szállítással.
<a href="http://www.protein4u.hu" target="_blank">BioTech és PEAK termékek</a>
www.protein4u.hu
BioTech USA termékek, zsírégetők, fehérjék állandó akciós áron (bolti ár -5 és -10%), olcsó akár INGYENES szállítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!