Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi a véleményetek a Wight...

Mi a véleményetek a Wight Loss-ról?

Figyelt kérdés
Rengeteg kritikát hallottam már róla de viszont szinte ugyanannyi dicséretet is. Most nem a fikázásra lennék én kíváncsi hanem hogy akiknek bevált azok mennyi adtak le és hogy megéri e az árát.

2013. márc. 11. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. márc. 11. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy ide nem fizetett marketingesek írnak pozitív véleményeket?

Ha kapsz pozitív visszajelzést, akkor egy olyan ember véleményére adnál, aki eleve hisz a csodaszerekben, ebből következően viszonylag hiányosak lehetnek a táplálkozástudományi, biológiai ismeretei.. tehát ha 'fogyott' is valamennyit, nem várhatod, hogy különbséget tegyen testzsír csökkenés és izomtömeg csökkenés között, esetleg a béltartalom gyors ürülése között.

Nem fikázásnak szántam mindezt, sajnos az én életemet is átszövi a kételkedés, de ezt nagy előnnyé is lehet kovácsolni, tehát írhatom szerencsének is.

2013. márc. 11. 17:54
 3/4 A kérdező kommentje:
sehonnan nem lehet semmit tudni puszta véleményeket kértem erről.:)
2013. márc. 11. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Vélemény az is, hogy vannak növényi hatóanyagokat tartalmazó szerek, amik akár placebo hatás miatt, akár valódi hatás végett de csökkentik az étvágyat. Mivel az étvágy és a hízás-fogyás NEM hozható szigorúan összefüggésbe, helyette a táplálékaink minősége a meghatározó így ezeket a szereket, termékeket (akár természetes, ártalmatlan, legális, illegális, szintetikus, ártalmas) nem lehet fogyasztószereknek tekinteni, DE azért összefüggésbe lehet hozni őket a fogyás segítésével. Mert ha valaki ilyen tabletta miatt fele adag kenyeret, tésztát eszik, akkor tapasztalhatunk fogyást, más kérdés hogy a rémálmaim a fele adag értéktelen, tápanyagszegény ételekkel fogyó emberek.

Tehát én sem szólok le állandóan, mindig mindent és mindenkit, csak én már több éve hasonló témákban vájkálok, így nem csak negatív és pozitív tapasztalatok rengetegét ismerem, hanem azok hibáit, tévedéseit és kritikáit is.

2013. márc. 11. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!