Felesleges egyszerre használni L-karnitine-t és ultra loss shaket?
Figyelt kérdés
Az ultra loss shake-ben található l-carnitine és az érdekelne, hogy akkor felesleges együtt használni a kettőt? a shaket este innám vacsora helyet az l-carnitinet pedig edzés előtt venném be hetente 3 szor.2013. márc. 10. 14:55
1/3 anonim válasza:
Dehogy felesleges! Én is ezt csináltam! :)
Az Ultra Loss-ban kevés az L-Carnitine. Néha pezsgőtablettát ittam edzés közben, de vettem 1000-es L-Carnitine tablettát és azt toltam edzés előtt :) Az Ultra Loss nagyon jó vacsi helyett, ajánlom a mogyorósat, az a legfinomabb ;)
Sok sikert és kitartást kívánok!
2/3 A kérdező kommentje:
És te fogytál mellette?
2013. márc. 11. 17:55
3/3 anonim válasza:
Edzés és diéta nélkül egyik sem ér semmit, viszont az edzés és diéta kombó önmagában is hatékony, csodákat nem szabad várni tőlük, sokat nem számít, viszont jó drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!