Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Pink Fit Easy ultra loss...

Pink Fit Easy ultra loss shake-ről véleményeket szeretnék kérdezni. Pl tejban vagy vízben célszerűbb feloldani? és melyik a legjobb íz? Mert a citromos joghurtos nem túl jó, kicsit hányingerem is van tőle, és kényszerrel iszom :/

Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 19:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha érdekel a véleményem, akkor válassz más terméket! Mondjuk egy kifejezetten fehérjeként a polcokra kerülő kiegészítőt, mert az ULS-ben majdnem ugyanannyi szénhidrát van, mint fehérje és abból is a legsilányabb minőség, a maltodextrin. Ráadásul ez egy egyszerű szénhidrát, nevezzük cukornak. Véleményem szerint iszonyat drága ahhoz képest, amit kapsz. Ilyen árban már elég jó minőségű fehérjét lehet kapni 50% helyett 70-75% fehérjetartalommal és ehhez viszonyítva, jóval kevesebb szénhidráttal. Inkább te tegyél magadnak bele egy kis darált zabpelyhet és az étkezés helyettesítés teljes mértékben és a legjobb módon megoldva. Jah és vízzel. A tejben tejcukor és tejzsír van (több, mint fehérje), ezért kár a pénzt kidobni rá és csak hátráltat a fogyásban. Ha csak 2 dl-el innád, akkor is 65 kcal-t vinnél be teljesen feleslegesen csak a tejből és csak egy étkezésre (1,5%-ossal számolva). Nem tűnik soknak, de ha napi 2-3-at megiszol, akkor rögtön közel 200 kcal lesz belőle, ami már nem mindegy.
2012. nov. 28. 22:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
0%

Eleve minden tejtermék káros.

[link]


Milyen fehérjeport ennél (és minek?)?


Valójában az a kérdés, hogy miért akarsz tej vagy szója proteint enni, amikor károsak? A fogyáshoz semmi köze (bár lehet Neked azt mondták), miért nem eszel ételt inkább? Az alacsony ch tartalmú, liszt-cukor-tejmentes ételek nem tudnak hizlalni, sőt a sok szegény (egészséges) ember még le is fogy így, pedig kalóriát is elfelejtenek számolni :) És semmi szója, pedig az ki tudja, még a szívnek is árthat, meg nyilván biztonságos GMO.

2012. nov. 29. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Harcművész. Én gyakran egyetértek veled, de a fehérjepor gyűlöleted nem annyira szimpatikus. Nagyon egyoldalúan és egyszerűen közelíted meg a dolgot. A te elméleted a "tejből van, ezért szemét" nem biztos, hogy megállja a helyét.

Az én szemszögemből a tej (élettani szempontból) szemét, de ha abból, az egészség szempontjából hasztalan dolgokat a modern technológia segítségével eltávolítjuk, már fogyasztásra alkalmas terméket kaphatunk. Így van a tejsavófehérjénél is. A fehérje, az fehérje. A különbség csak az aminosav összetételben van. Mindegy, honnan származik, ha a test számára nélkülözhetetlen és hasznos aminosavak megfelelő arányban és mennyiségben vannak jelen benne, akkor nem káros. Ha pedig azt nézzük, hogy mit eszik az átlagember, akkor messze a legjobb választás beiktatni az étrendbe, mert a hétköznapi ételek sokkal több szemetet tartalmaznak.

Egy jó minőségű tejsavófehérje izolátum pedig akár 80-90% tiszta fehérjetartalommal is bírhat, amiben a fennmaradt 10-20%-ra jut egy kevés tejcukor és közel a nullához egy kis tejzsír. Árban sem mondanám, hogy a legdrágább, mert nézzük meg, hogy ha ugyanennyi fehérjét próbálnánk meg bevinni bármelyik húsból vagy másból, akkor hány kg-ot kéne megvásárolni hozzá. Sokkal többe kerülne. Viszont igaz, hogy nem helyettesíti 100%-ban. Ez is kell, de az is jó. Tehát egy bagótól bűzlő és alkoholban, meg kábítószerben fürdő világban, nem biztos, hogy a tejsavófehérje kiiktatásával kezdeném a problémák megoldását. Nem hallottam még tejsavófehérje fogyasztásnak tulajdonított betegségről vagy halálesetről. A biológiai értéke pedig a tökéletes, vagyis az anyatej és a tojás felett van jóval. Neked gondolom nem kell elmagyaráznom, hogy mit is jelent ez. A szóját én sem kultiválom.

2012. nov. 29. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

Hehe, örülök hogy egyetértünk.


A Te feltevésed mi? Hogy a tej ártalmas összetevői kiszűrhetők. Pedig az élelmiszeripar fizikai szétválasztó technikái nem képesek a növekedési faktorokat hormonokat, az autoimmun folyamatokat kiváltó fehérjéket elválasztani a tejsavó fehérjétől :(

2012. nov. 29. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
Az én meglátásom az, hogy ha nem sajnálja az ember a pénzt, akkor olyan terméket vehet, ami nem csupán fizikai szűréssel készült, hanem különböző enzimekkel és más anyagokkal kémiai úton is befolyásolják a fehérje minőségét, szerkezetét és felszívódását. Lásd a legújabb és eddigi legjobbnak tartott hirdolizálási folyamatot, amivel szerkezetileg is átrendezik az aminosavakat, mivel a már amúgy is elég jó minőségű koncentrátum és izolátum felhasználásával peptid kötéseket hoznak létre. Így nem csak fizikailag dolgozzák fel, hanem a kémiailag is. Véleményem szerint így bármit el lehet távolítani és többnyire ezt is teszik. Ma már mindent lehet. A hagyományos tejet is ultra magas vagy simán magas hőmérsékleten kezelik, ami máris egyfajta kémiai változást eredményez a kész termékben. Az enzimek és más anyagok jellemzője, hogy hő hatására valamilyen tulajdonságuk változik vagy teljesen megsemmisülnek. A tejsavófehérje por pedig már a feldolgozott termék feldolgozásának a feldolgozása. Tehát tejből sajt, sajtgyártás során nyers tejsavó és abból tejsavófehérje :) Nem tudom van-e ennél tovább. Esetleg, ha aminosavjaira bontják, azaz már nem kell emészteni sem, hanem azonnal felhasználja a szervezet. :) De onnan tényleg nincs tovább.
2012. nov. 29. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 anonim ***** válasza:

Kemény érlelt sajtok nem mutatják a tej egészségkárosító hatásait.

Jókat írtál, ebben így én is látok lehetőséget. A forralás viszont még biztos hogy nem teszi jobbá a tejet, a megbetegítő képességét igazoló vizsgálatok is pasztőrözött tejre vonatkoztak úgy tudom. Köszi az érveket, infót!

2012. nov. 29. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy dűlőre jutottunk anyázás nélkül. :) Szeretem az ilyen eszmecserét. Talán a kérdezőnek is hasznos lesz.
2012. nov. 29. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim ***** válasza:

Lehet így is.

Én még kutakodni fogok azért a tejsavó táplálék kiegészítők hatását illetően, de tetszik az enzimes módszer.


Van olyan "tejellenes" irányzat, akik a proteint szintén fogyaszthatónak tartják.

2012. nov. 29. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 A kérdező kommentje:
hát gyerekek, ebböl annyit szűrtem le, hogy más márkát próbálok, és vízben oldom fel inkább. Egyébként melyik a "legjobb" választás?
2012. nov. 29. 15:15
 10/16 anonim ***** válasza:

Most írtam több emberrel, sokaknak volt rossz tapasztalata amikor csak a tejsavót használták, és elmúltak a teljes tejmentességgel. Dr. Tóth Csaba szerint is adja a tej hatásait a tejsavó izolátum, ő rengeteg beteg emberrel találkozik, tehát a gyógyulásuk körülményeit is ismeri.


Kérdezőnek külön: Végül is még mindig nem tisztázott, miért nem húst fogyasztasz, miért tápkieget?

Akkor már tojás vagy marha protein legyen, szerintem.

2012. nov. 29. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!