Pink Fit Easy ultra loss shake-ről véleményeket szeretnék kérdezni. Pl tejban vagy vízben célszerűbb feloldani? és melyik a legjobb íz? Mert a citromos joghurtos nem túl jó, kicsit hányingerem is van tőle, és kényszerrel iszom :/
Eleve minden tejtermék káros.
Milyen fehérjeport ennél (és minek?)?
Valójában az a kérdés, hogy miért akarsz tej vagy szója proteint enni, amikor károsak? A fogyáshoz semmi köze (bár lehet Neked azt mondták), miért nem eszel ételt inkább? Az alacsony ch tartalmú, liszt-cukor-tejmentes ételek nem tudnak hizlalni, sőt a sok szegény (egészséges) ember még le is fogy így, pedig kalóriát is elfelejtenek számolni :) És semmi szója, pedig az ki tudja, még a szívnek is árthat, meg nyilván biztonságos GMO.
Harcművész. Én gyakran egyetértek veled, de a fehérjepor gyűlöleted nem annyira szimpatikus. Nagyon egyoldalúan és egyszerűen közelíted meg a dolgot. A te elméleted a "tejből van, ezért szemét" nem biztos, hogy megállja a helyét.
Az én szemszögemből a tej (élettani szempontból) szemét, de ha abból, az egészség szempontjából hasztalan dolgokat a modern technológia segítségével eltávolítjuk, már fogyasztásra alkalmas terméket kaphatunk. Így van a tejsavófehérjénél is. A fehérje, az fehérje. A különbség csak az aminosav összetételben van. Mindegy, honnan származik, ha a test számára nélkülözhetetlen és hasznos aminosavak megfelelő arányban és mennyiségben vannak jelen benne, akkor nem káros. Ha pedig azt nézzük, hogy mit eszik az átlagember, akkor messze a legjobb választás beiktatni az étrendbe, mert a hétköznapi ételek sokkal több szemetet tartalmaznak.
Egy jó minőségű tejsavófehérje izolátum pedig akár 80-90% tiszta fehérjetartalommal is bírhat, amiben a fennmaradt 10-20%-ra jut egy kevés tejcukor és közel a nullához egy kis tejzsír. Árban sem mondanám, hogy a legdrágább, mert nézzük meg, hogy ha ugyanennyi fehérjét próbálnánk meg bevinni bármelyik húsból vagy másból, akkor hány kg-ot kéne megvásárolni hozzá. Sokkal többe kerülne. Viszont igaz, hogy nem helyettesíti 100%-ban. Ez is kell, de az is jó. Tehát egy bagótól bűzlő és alkoholban, meg kábítószerben fürdő világban, nem biztos, hogy a tejsavófehérje kiiktatásával kezdeném a problémák megoldását. Nem hallottam még tejsavófehérje fogyasztásnak tulajdonított betegségről vagy halálesetről. A biológiai értéke pedig a tökéletes, vagyis az anyatej és a tojás felett van jóval. Neked gondolom nem kell elmagyaráznom, hogy mit is jelent ez. A szóját én sem kultiválom.
Hehe, örülök hogy egyetértünk.
A Te feltevésed mi? Hogy a tej ártalmas összetevői kiszűrhetők. Pedig az élelmiszeripar fizikai szétválasztó technikái nem képesek a növekedési faktorokat hormonokat, az autoimmun folyamatokat kiváltó fehérjéket elválasztani a tejsavó fehérjétől :(
Kemény érlelt sajtok nem mutatják a tej egészségkárosító hatásait.
Jókat írtál, ebben így én is látok lehetőséget. A forralás viszont még biztos hogy nem teszi jobbá a tejet, a megbetegítő képességét igazoló vizsgálatok is pasztőrözött tejre vonatkoztak úgy tudom. Köszi az érveket, infót!
Lehet így is.
Én még kutakodni fogok azért a tejsavó táplálék kiegészítők hatását illetően, de tetszik az enzimes módszer.
Van olyan "tejellenes" irányzat, akik a proteint szintén fogyaszthatónak tartják.
Most írtam több emberrel, sokaknak volt rossz tapasztalata amikor csak a tejsavót használták, és elmúltak a teljes tejmentességgel. Dr. Tóth Csaba szerint is adja a tej hatásait a tejsavó izolátum, ő rengeteg beteg emberrel találkozik, tehát a gyógyulásuk körülményeit is ismeri.
Kérdezőnek külön: Végül is még mindig nem tisztázott, miért nem húst fogyasztasz, miért tápkieget?
Akkor már tojás vagy marha protein legyen, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!