Azt mondják, a fogyás agyban dől el. Kezdem elhinni. Valakinek itt ez így "bejött"?
Persze, hogy agyban dol el. De tenni is kell valamit erte.
Az elso ket het nagyon kemeny, de utanna beindul a dolog, es mukodni fog. Amikor en csinaltam, a vegen meg csokit is zabaltam,es megis fogytam. Ja es az elso ket hetet leszamitva sose eheztem. A sulyomat ma is tartom, immarom 5 eve! 39/F
Természetesen tudom, hogy tenni is kell érte, nem gondolom, hogy a sült galamb a számba repül majd :) (sajnos) :)
Neked gratula a fogyáshoz, és köszi hogy írtál.
36 évesen fogyóztam, amikor a férjem halála után évekig a folyamatos falatozásban kerestem a boldogságot.
De az agyunkban valóban el kell határozni és el kell hinni, hogy fogyni fogunk. Egyik napról a másikra ettem sokkal kevesebbet. Tornáztam otthon, ugrálóköteleztem, kerékpároztam, (fa)hullahopp-karikáztam a munkaidő után napi 2-3 órát. próbáltam sok vizet inni. Jártam akupunktúrára is ezzel párhuzamosan. Így sikerült 5 hónap alatt 18 kg-ot lefogyni. 9 év után! most megint van rajtam plusz kiló, de úgy érzem, mindenféle fogyókúra, okosság nem segít, ha nem mozgunk eleget. Ezt tapasztaltam. A mozgás élet!
van benne valami... sosem voltam nádszál, de nem szoktam fogyokurázni. aztán a szulés után itt maradtam 30! kg felesleggel és kétségbeesve...
keresgéltem tippeket, tapasztalatokat.
aztán eldontottem, hgoy a 90 napos segíteni fog rajtam. egyik naprol a másikra elkezdtem, végigcsináltam, -17 kg.
a maradékkal idén szenvedek, nem bírtam ujra elkezdeni a kurát.
most fogyibogyot szedek (étvágycsokkento), lehet, hogy csak placebo, de eldontottem, hogy én ettol nem leszek éhes és figyelek magamra, gyorsan le is ment 5 kg, azota pedig heti 1 kg...
még a mozgást kéne beiktatni, na de hova...
szorítok, hogy sikeruljon, a legjobb diéta és mozgás sem ér semmit elhatározás nélkul.
Nem koplalni kell, hanem rendszerezett, változatos táplákozás és napi mozgás. Gyakorlatilag ehetsz bármit nassolni valókon kívül, csak rendszerezetten, legyen reggelid,tízórai rendes ebéded, majd vacsora. Ha mégis valami édességre vágysz reggel kell enni, mert azt napközben lemozgod. Napi mozgásként pedig elég a napi 1 óra séta is, ez tartós eredményt hozz, a zsírt lassan lehet égetni. Aztán lehet futni. Ja és sok folyadék. Szóval a kulcs a rendszerezett étkezés és a mozgás.
Bele lehet gondolni, őseink is eléltek hurkán, kolbászon, szalonnán, nem feltétlenül voltak elhízva.
A 80 majd 52 kilós lánynak annyit, hogy a testépítők esznek így kb... Lehet neked megérte, nekem már önsanyargatásnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!