Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Tudnátok neked segíteni?

Tudnátok neked segíteni?

Figyelt kérdés

Kiszeretném próbálni a por alapú diétát..csak nem engedi hogy ki írjam hogy turbó és vki tudna nekem segíteni aki már próbálta hogy ők hogy csinálták??

mennyit segített nekik??:) Köszönöm

2012. dec. 15. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha segítene, nem lenne kövér ember. Vagy szerinted aki kövér, az szándékosan nem akar lefogyni, pedig ott a tuti módszer, de azért sem eszik meg azt a port?
2012. dec. 15. 22:04
 2/2 anonim válasza:

Én próbáltam, nekem nem segített, sőt , ameddig szedtem, nem fogytam. Szerintem ez olyan embereknek van kitalálva, akik csak reggelire betolnak, valami irdatlan mennyiséget, aztán ebédre és vacsorára is, és persze a kimaradhatatlan nassolás sem marad el.

Na, ha EZT az étkezést helyettesíted porral, akkor biztosan fogyni fog az ember.

2013. jan. 3. 18:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!