Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Fizikai munkát ritkán végző...

Fizikai munkát ritkán végző embernek fogyás? Tovább lent.

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, 170 centi, és 90 kiló. Későn kaptam észbe, már nem vagyok önmagam. Ritkán végzek fizikai munkát, az étkezésem,anyagcserém pedig katasztrófa(2-3 vajaskifli, néha egy kis rántotthús sültkrumpi, amire épp van idő munka előtt-után)

Iskolába járok, ezenfelül ülőmunkát végzek iskola után.

Arra gondoltam, ha elkezdenék inni ThermoDrine Liquid-et [link]

VAGY Full burn kapszulát szedni [link]

és e mellé beszorítanék fél óra szobabiciklit + fél óra súlyzós edzést, plusz a fehérkenyeret elhagyva áttérnék barnakenyérre, helyreállna az anyagcserém, és le tudnék fogyni. Mit gondoltok erről?

2012. dec. 12. 23:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Az edzés jó, a kapszulákat inkább hagyd. Étkezz rendszeresen, naponta többször fogyassz kisebb adagokat. Sok zöldség, gyümölcsök... Édességek csak ritkán, csipsz, meg ilyen-olyan ropogósok esetleg szilveszterkor.
2012. dec. 12. 23:14
 2/2 anonim ***** válasza:

..

Fogyassz húsokat, zöldségeket, ennyi a nagy titok.

Barnakenyér, netán egy kis joghurt, ezekkel még a 100 kiló is meglenne. Ugyan olyan sz.ar mint a fehér kenyér, csak gondoltam leírom. Drágább, ennyi előnye van (a gyártónak belőle).

Teljes testes edzést végezz a súlyzóval, de tökéletes lenne saját súllyal is (fekvőtámaszok, hasprés, hátizom erősítés, guggolás, kitörés..) szobabicón pár perces sprinteket nyomjál, fölösleges 10-20 percen át koptatni. egy óra lassú tekerés NEM helyettesíti az egész napos sétát, fizikai aktivitást és nincs élettanilag különösebb jó hatása (akkor lenne, ha egész nap csinálnád).

Néhány perc intenzív edzésnek, vagy 10-20 perc HIIT edzésnek már vannak előnyös hatásai egész napos szellemi munka és tespedés után is.

2012. dec. 13. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!