Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hallottatok már ilyet?

Hallottatok már ilyet?

Figyelt kérdés

Már diétázom másfél hónapja és alig mennek le a kilók.

66 voltam , most 63,mellette mozgok rendszeresen.

Azt mondták nekem, hogy azért nehéz fogynom, mert a szervezetem még raktároz(van egy 8 hós kisfiam, aki 3és fél hónapja nem szopik)

Ebben lehet vmi???

Régen tényleg nagyon könnyen ment a fogyás.

Előre is köszike!

2009. aug. 18. 20:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Reális?Szénhidrátot szinte nem is eszem.Írta se pékáru, se cukor, tészta semmi.Amit még néha eszem az a gyümölcs, de azt is keveset a cukortartalom miatt.

Ma pl.ettem 1natúr Aktiviát, ebédre 2 szelet húst grill zöldséggel és nem rég rántottát gombával.

Ittam ma zöldteát, L-karnitint és kb 3órát sétáltunk a fiammal.

2009. aug. 19. 18:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, de ilyen súlynál a 3 kg másfél hónap alatt a legideálisabb. Szerintem te csak azért tartod ezt kevésnek, mert a szoptatás alatt gyorsan fogytál. Jó így ez az ütem, ennél ne is legyen gyorsabb, mert az gyorsan vissza is jönne...
2009. aug. 20. 00:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem jó, hogyha nem eszel szénhidrátot, reggelire kell egy komplex szénhidrát ami erőt ad pl zabpehely és ebédhez pedig mehet rizs. Fontos, hogy végezz súlyzós edzést, sokat gyalogolj, fuss, biciklizz és lejön az a kis súly is ami maradt.

Ne aggódj, 63 kg-val nem lehetsz túl kövér:D

2009. aug. 21. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!