Hallottatok már ilyet?
Már diétázom másfél hónapja és alig mennek le a kilók.
66 voltam , most 63,mellette mozgok rendszeresen.
Azt mondták nekem, hogy azért nehéz fogynom, mert a szervezetem még raktároz(van egy 8 hós kisfiam, aki 3és fél hónapja nem szopik)
Ebben lehet vmi???
Régen tényleg nagyon könnyen ment a fogyás.
Előre is köszike!
oK.Szinte csak fehérjén élek, ha eszem is szénhidrátot az Norbis cucc.
Napi 3szor eszem, ha összejön gyerkőc mellett, viszont inni sokat iszom, min. 3l víz.
Réka dvd-re nyomom+minden nap 2-3 órás séta a fiammal:)Gondolom az is ér vmit.
Iszom zöldteát,L-karnitint és szedem a Lecitint.
Kenyeret, cukrot, tésztát egyáltalán nem, se fagyi se semmi.Ezért nem értem, hogy miért nem megy!
Az segít zsírt égetni.
Ja , az még lemaradt, hogy emellett még kezelésekre is járok(nyirokmasszázs, zsírtörés, Alpfa Oxy ,+ tekercselem magam itthon )
Nem értem, 79el szültem és 6 hét után már 62 voltam, ahogy a szoptatás elmaradt onnantól jöttek a kilók.
És még is mennyi idő mire helyre jön a szervezetem és felfogja, hogy már fogynom kellene??
SAjna a 3étkezés is elég nehezen jön össze, de az anyagcserémmel nincs gond.
Mimdenkinek köszönöm!!!
Szia.
Fehérjét fehér húsokból vidd be.
A szénhidrát beviteledről nem írtál, szerintem ott lesz a probléma. Kérlek írd le mennyit viszel be és milyen kajákból?
Egyébként heti 0,5 kg fogyás teljesen normális, te 3 kg-t fogytál 6 hét alatt, ami abszolút reális, főleg azért mert valószínűleg nincs sok felesleg rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!