Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hallottatok már ilyet?

Hallottatok már ilyet?

Figyelt kérdés

Már diétázom másfél hónapja és alig mennek le a kilók.

66 voltam , most 63,mellette mozgok rendszeresen.

Azt mondták nekem, hogy azért nehéz fogynom, mert a szervezetem még raktároz(van egy 8 hós kisfiam, aki 3és fél hónapja nem szopik)

Ebben lehet vmi???

Régen tényleg nagyon könnyen ment a fogyás.

Előre is köszike!

2009. aug. 18. 20:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek írd le mit eszel mennyit iszol és mennyit illetve milyen mozgást végzel?
2009. aug. 18. 21:04
 2/13 A kérdező kommentje:

oK.Szinte csak fehérjén élek, ha eszem is szénhidrátot az Norbis cucc.

Napi 3szor eszem, ha összejön gyerkőc mellett, viszont inni sokat iszom, min. 3l víz.

Réka dvd-re nyomom+minden nap 2-3 órás séta a fiammal:)Gondolom az is ér vmit.

Iszom zöldteát,L-karnitint és szedem a Lecitint.

Kenyeret, cukrot, tésztát egyáltalán nem, se fagyi se semmi.Ezért nem értem, hogy miért nem megy!

2009. aug. 18. 21:10
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem értek nagyon hozzá,de az L-Karnitinnak nem lehet köze a dologhoz?Testépítők arra használják,hogy az izomban a tápanyagokat jobban megkössék.
2009. aug. 18. 21:16
 4/13 A kérdező kommentje:

Az segít zsírt égetni.

Ja , az még lemaradt, hogy emellett még kezelésekre is járok(nyirokmasszázs, zsírtörés, Alpfa Oxy ,+ tekercselem magam itthon )

Nem értem, 79el szültem és 6 hét után már 62 voltam, ahogy a szoptatás elmaradt onnantól jöttek a kilók.

2009. aug. 18. 21:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Idő kell a szervezetnek, még felfogja, hogy már nincs szükség az anyatejre, tehát nem kell elraknia a tápanyagokat hozzá. Pár hónap kell neki, mert a szervezeted még szoptatna, nem fogyózna.
2009. aug. 18. 21:38
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Tesóm az L-karnitinnel fogyott 30 kilót, nem köt az meg semmit az izmokban, zsírégető termék.
2009. aug. 18. 21:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
kevés a napi 3étkezés, mindenképpen növeld, mert jó hatással lesz az anyagcserédre
2009. aug. 19. 00:45
 8/13 A kérdező kommentje:

És még is mennyi idő mire helyre jön a szervezetem és felfogja, hogy már fogynom kellene??

SAjna a 3étkezés is elég nehezen jön össze, de az anyagcserémmel nincs gond.

Mimdenkinek köszönöm!!!

2009. aug. 19. 07:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
hasonló a helyzetem. 5,5 hónapja nem szoptatok, és még mindig kínlódok az utolsó pár kilóval. igaz, én vékony szeretnék lenni, most sem vagyok kövér.
2009. aug. 19. 14:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Fehérjét fehér húsokból vidd be.

A szénhidrát beviteledről nem írtál, szerintem ott lesz a probléma. Kérlek írd le mennyit viszel be és milyen kajákból?

Egyébként heti 0,5 kg fogyás teljesen normális, te 3 kg-t fogytál 6 hét alatt, ami abszolút reális, főleg azért mert valószínűleg nincs sok felesleg rajtad.

2009. aug. 19. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!