Felebarátként, emberként többet nem tudunk segíteni.. ha mindenképpen mérgezni akarod magad, úgysem állítunk meg. Baromi 'jó', hogy ilyen az emberek felfogása.
Holott mi értelme.. csak normálisan kéne enni..
Annyira fárasztó már, hogy mindenki az egészséges életmódról beszél, diétáról és edzéstervekről... de hogy azokkal ki törődik akiknek egyikre sincs idejük és energiájuk, és nem utolsó sorban pénzük a szuper kajákra?
Azt sem találom elítélendőnek, ha valaki 30 kg-tól mondjuk nem 5 év edzéssel akar megszabadulni...:-)
Szóval, azóta kaptál már választ a kérdésedre? Ki is próbáltad valamelyiket? Én az Adipexet sokszor szedtem már, az utolsó esetet leszámítva, mindig szuperül lefogytam tőle és sokáig meg is tudtam tartani. Mivel legutóbb hatástalan Adipexet vettem(hamisat..), ezért most bepróbálkoznék a Reductillal.
Kérlek, ha te tudsz infóval szolgálni, (szedted azóta), írjál választ.
Nem gondolnám, hogy a Reductil mellékhatásai erősebbek lennének mint az Adipexé...de azért érdekelne egy személyes igazi vélemény... Üdv: V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!