A csalán vagy a maté tea a hatásosabb fogyókúra mellé?
Szia!
Én is maté teát iszom bár, én rögtön a matein miatt kezdem el inni... a kávé sem használt nekem, annyira fáradt voltam állandóan. De az éhséget nekem sem veszi el, de legalább felpörget, azzal is égetsz kcal-t... meg a fehér tea jó, mert vízhajtó hatású. Ha nagyon fogyni szeretnél, akkor a mályva teát tudom neked ajánlani, az nagyon jó tisztító és fogyókúra idején :) A zöld tea nekem minden napi, de semmi változást nem látok, ha nem koplalok mellé.... A mályvateára esküszöm. Meg a matéra is, csak a matein miatt :D
hmm van mályvateám, de az nem jó, mert rákkeltő, meg nekem nagyon görcsöl tőle a hasam, arról nem is beszélve, hogy nem merek utcára menni..:DDD
vettem zöld teát, 2 nap alatt -1 kg. :) és nem változtattam a mennyiségeken, jó persze nem eszek sokat, de szerintem a tea dobott rajta...:D remélem folyamatos lesz a fogyás, nem csak most indul be..
Maté tea!!! Én használtam, megfelelő sport és étrend mellett nagyban a maté teának köszönhetően lement 10 kg.
Egy idő után (nem egyből) étvágy csökkentő.
Azért is hagytam abba az ivását, mert alig bírtam tőle enni egy idő után. Úgyhogy csak mértékkel. ;)
A maté tea a kedvencem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!