Szerintetek a paprikakrém vagy az alga krém hatásosabb?
"bőröm megereszkedett"
Akkor még sincs annyira rendben az a diéta... Sokan hiszik, hogy a diéta az kb. egyenlő azzal, hogy főtt krumplit eszel meg vizet iszol. Ez nem az a diéta! A diéta = tervezett étrend. Ha nagy a súlyfelesleged, akkor főleg fontos, hogy minél fokozatosabban fogyj, nem pedig koplaltatással, mert akkor látod ez az eredménye. Amúgy kétlem, hogy az ott maradt bőrt bármivel is tudnád most javítani. Inkább koncentrálj arra, hogy mostantól maximum heti 1 kilót fogyj! De jobb lenne, ha csak felet. A bőröd csak így tudja követni a fogyást - ezért kellett volna eleinte is úgy tervezni a diétát, hogy ne legyen ennél több fogyásod.
Jobban tetted volna, ha egy edzőt kérdezel meg arról, hogyan kell helyesen életmódot váltani. Az alga és paprikakrémet is az a jól tájékozott orvos ajánlotta???
Megsúgom, az orvosok sokszor még azt se tudják, hogy ha beteg vagy, az mitől van, nemhogy még életvezetési tanácsokat adjanak. Szerintük már a multivitamin is túlzás - persze érthető, nem érdekük a betegségmentes élet, ők és az orvoslátogató kollégáik ebből élnek...
De nem csak én mondtam neked, hogy rosszul csinálod, hanem a #6-os válaszoló is. Szerinted a kozmetikus mit csinál a megnyúlt bőröddel? Felgumizza? Azzal a plasztikai sebészeten szoktak foglalkozni...
Szerintem érthetően megmondtuk, hogy mit kell csinálnod. Ha nem érted, akkor ne engem baszogass,aki segíteni akart. De tőlem lifegjen a szélben a bőröd, nem érdekel. Nem azért vagyok itt, hogy frusztrált duckókkal vitatkozzak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!