170cm,50kilô és 14 éves vagyok nem érzem jôl magam, hogy tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 22:51
11/21 umbro12 válasza:
Ilyen korban semmi esetre se kezdj el fogyó kúrát!!! Ha szeretnél fogyni akkor sportolj de ne vond meg magadtól az ételt. Természetesen leszögezem hogy vékony vagy 170cm magasan és 50 kg osan inkább még pár kgot fel kéne szedned :) Amit írtam az csak akkor jó ha mondjuk 80kg lennél de 50 kg az már túlzottan is tökéletes :) Minden jót
12/21 anonim válasza:
Ember: 14 vagyok, 164 cm, 65 kiló, és nem kövér!! kezdj el konditerembe járni (szteroidok nélkül!!) és nézd meg, mennyit változol 2 hónap alatt. Relax tesó ne légy anorexiás és SEMMIKÉPP ne fógyóz!!!
13/21 Bandita71 válasza:
Gyerekek ez a kérdező szerintetek nooooooooooooooormális?????
14/21 Abygel90 válasza:
Ha nem érzed jól magad, akkor sportolj. Mozgás közben ugyanis a szervezet endorfint is termel, amitől jobban fogod magad érezni, és még az alakod is formásodik (bár az azért elég nagy hülyeség hogy 170cm és 50kg szerinted sok, ugyanis ehhez a magassághoz normál súly olyan 56 kg körül van)
15/21 anonim válasza:
Te is tudod, hogy nem vagy kövér és hogy nem kell fogynod.
Csak unalmadban nem tudsz mit kezdeni magaddal és hülyeségeket írogatsz.
16/21 anonim válasza:
17/21 anonim válasza:
Neked testkép zavarod van. Először is. Ha fiú vagy,akkor még híznod kéne,hogy férfi lehess..... Ha meg lány vagy akkor nem kell fogynod egy dekát sem.Ne legyél idióta!
18/21 anonim válasza:
Figyi, én is 14 vagyok én is 170 centi és 60-62kg és nem vagyok kövér - nem azt mondom, hogy én tökölétes vagyok vagy annak érzem magam - úgyhogy légyszíves ne!!!
14L
19/21 anonim válasza:
13 éves vagyok, 173 cm és 58kg. és szerintem ez tök átlagos.
20/21 anonim válasza:
Én is ennyi vagyok, és a tükörben sokszor én is húsosnak látom magam, de fényképen egész más. Ne törődj azzal, amit esetleg a tükörben látsz; a te korodban a 170 cm-hez 55 kg-mal is tökéletesen karcsú vagy. De ajánlom a sportot, azzal tudsz alakítani a csípődön vagy a lábadon, ha ezekkel nem vagy elégedett. Fogyni semmiképp ne fogyj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!