Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hasból szeretnék fogyni?

Hasból szeretnék fogyni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azok tapasztalatára lennék kíváncsi, akik szedték már a 30days nevű fogyókúrás kiegészítőt, ugyanis sehogy nem megy lejjebb az "úszógumim" és már nagyon unom, hogy bármit csinálok, az mindig ott van. Ezért gondoltam, hogy kipróbálnám, csak kíváncsi lennék a tapasztalatokra. (Azoktól, akik tényleg szedték, nem arra vagyok kíváncsi, hogy szedjem -e... :) ) Köszönöm!
2012. szept. 20. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:

azt kétlem,hogy "bármit csinálsz" és ott marad.

kalória deficitbe rakott szálkásító diétát biztosan nem csinálhattál,mert azzal és edzéssel akár 4-5%ra le lehet vinni a testzsírt,ami meg kb az a zsírmentes kategória,hogy ereken,izmokon és némi vékony bőrön kívül nincs más a testeden.

azzal meg nem árt tisztában lenned,hogy a legerősebb zsírégető is max 2-5% ban befolyásolja a végeredményt.

és nem próbáltam ezt a terméket,de az összetételét megnézve kizárt,hogy bármi köze legyen bármilyen kalóriaégető folyamathoz.

2012. szept. 21. 02:31
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Nem kéne szénhidrátokon és tejféléken függni, ennyi.

Nem szokott bejönni ez a szer sem, akinek igen az sem emiatt fogy. Illetve amíg nem tanulsz meg enni (zöldségeket, húsokat, gyümölcsöket) addig az egészséged is folyamatos kockázatnak lesz kitéve, elkerülhető kockázatnak.

2012. szept. 21. 12:26
 3/7 anonim válasza:

javaslom a hullahopp karikát

nem csak a hasat, de a feneket, combot is formálja.

2012. szept. 30. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:
35%

A formálja kifejezés nem túl tudományos.

Adott izmok munkája (és a hulahop nem éppen komoly izommunka, bár biztos fejleszti a mozgást valamennyire, tehát lehet előnye) nem okoz lokális fogyást.

A zsíros test (ellenben a tévhitekkel, hogy genetika hibája, vagy a kevés mozgás hibája) valójában hormonális probléma, amiben szerepet kap a mozgáshiány, de nem meghatározó szerepet.

A táplálkozás, gyógyszerhasználat sokkal komolyabb!

A tej, gabona, krumpli alapú szénhidrátban gazdag, gluténes-tejfehérjés táplálkozás a melegágya a zsíros testnek (és pocaknak, zsíros szerveknek).

Ezek elhagyása egy részt egészséges hormonális környezetet teremt, más részt a húsok, zöldségek lennének az ideális táplálékaink, tehát ideálisan működhet a testünk.

2012. okt. 2. 11:17
 5/7 anonim válasza:

Ügyelj az evéssel! Én egy egész nap nem ettem semmit, csak 1 szelet pirítóskenyeret és úgy lement.

Amúgy a hányástól is lelapulhat. Én a múltkor nagyon lefogytam csak a hányástól.

2012. okt. 8. 18:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm mindenkinek a válaszokat, bár sokkal okosabb nem lettem. Az utolsónak külön köszönöm, de nem áll szándékomban hányással fogyni... :(
2012. okt. 18. 08:38
 7/7 anonim ***** válasza:
64%

Nem értelek.. utolsó egy hányós beteg lány valószínűleg, őt majd később mentjük meg. Majd ráébred, hogy tápanyaghiány alatt nem a zsírból fogy, hanem pl. izomból, zsírt inkább tartalékol a szervezete. De hát beteg..

Viszont én leírtam milyen szemeteket ne egyél ahhoz hogy fogyj, hasból is. De nem lettél okosabb.. akkor mi lettél? Vékonyabb?

2012. okt. 18. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!