Hasból szeretnék fogyni?
azt kétlem,hogy "bármit csinálsz" és ott marad.
kalória deficitbe rakott szálkásító diétát biztosan nem csinálhattál,mert azzal és edzéssel akár 4-5%ra le lehet vinni a testzsírt,ami meg kb az a zsírmentes kategória,hogy ereken,izmokon és némi vékony bőrön kívül nincs más a testeden.
azzal meg nem árt tisztában lenned,hogy a legerősebb zsírégető is max 2-5% ban befolyásolja a végeredményt.
és nem próbáltam ezt a terméket,de az összetételét megnézve kizárt,hogy bármi köze legyen bármilyen kalóriaégető folyamathoz.
Nem kéne szénhidrátokon és tejféléken függni, ennyi.
Nem szokott bejönni ez a szer sem, akinek igen az sem emiatt fogy. Illetve amíg nem tanulsz meg enni (zöldségeket, húsokat, gyümölcsöket) addig az egészséged is folyamatos kockázatnak lesz kitéve, elkerülhető kockázatnak.
javaslom a hullahopp karikát
nem csak a hasat, de a feneket, combot is formálja.
A formálja kifejezés nem túl tudományos.
Adott izmok munkája (és a hulahop nem éppen komoly izommunka, bár biztos fejleszti a mozgást valamennyire, tehát lehet előnye) nem okoz lokális fogyást.
A zsíros test (ellenben a tévhitekkel, hogy genetika hibája, vagy a kevés mozgás hibája) valójában hormonális probléma, amiben szerepet kap a mozgáshiány, de nem meghatározó szerepet.
A táplálkozás, gyógyszerhasználat sokkal komolyabb!
A tej, gabona, krumpli alapú szénhidrátban gazdag, gluténes-tejfehérjés táplálkozás a melegágya a zsíros testnek (és pocaknak, zsíros szerveknek).
Ezek elhagyása egy részt egészséges hormonális környezetet teremt, más részt a húsok, zöldségek lennének az ideális táplálékaink, tehát ideálisan működhet a testünk.
Ügyelj az evéssel! Én egy egész nap nem ettem semmit, csak 1 szelet pirítóskenyeret és úgy lement.
Amúgy a hányástól is lelapulhat. Én a múltkor nagyon lefogytam csak a hányástól.
Nem értelek.. utolsó egy hányós beteg lány valószínűleg, őt majd később mentjük meg. Majd ráébred, hogy tápanyaghiány alatt nem a zsírból fogy, hanem pl. izomból, zsírt inkább tartalékol a szervezete. De hát beteg..
Viszont én leírtam milyen szemeteket ne egyél ahhoz hogy fogyj, hasból is. De nem lettél okosabb.. akkor mi lettél? Vékonyabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!