Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi a véleményetek a zsírfagyas...

Mi a véleményetek a zsírfagyasztásról?

Figyelt kérdés
Kipróbálta már valaki?
2012. okt. 22. 08:39
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
zsirfagyasztas?? hat a disznozsirt es a kacsazsirt is a hutoben tartjuk mi, de nem fagyasztjuk ha erre lennél kivancsi..
2012. okt. 22. 08:53
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem az ennivaló zsírról kérdeznék :)

Most láttam egy kupont, hogy a súlytöbblettel rendelkezőknek van ez a módszer az un. zsírfagyasztás.

Vagyis plasztikai műtét nélkül meg lehet szabadulni a lerakódott zsírtól??? Hát elég szkeptikus vagyok az ilyen "csodaszerekkel" kapcsolatban...

Arról érdeklődtem volna a feltett kérdésemben, hogy van -e valakinek konkrét tapasztalata ezügyben, azaz van -e itt valaki, aki már kipróbálta és neki milyen eredményt hozott.

2012. okt. 22. 09:09
 3/6 anonim válasza:

Én a helyedben inkább kihagynám ezután a cikk után. Nem valami bizalom gerjesztő. ://

[link]

2012. okt. 22. 09:51
 4/6 anonim ***** válasza:
39%
Az ilyen természetellenes baromságokat fogyatékosoknak találták ki, akik azt hiszik el vannak átkozva és máshogy sosem szabadulnak meg a zsírszöveteiktől. A döntés a tiéd. Te is fogyatékkal élő akarsz lenni, vagy megdolgozol azért, amid van (vagyis lesz)?
2012. okt. 22. 11:40
 5/6 anonim válasza:
36%
Hát ez a szerencsétlenül járt nő, inkább sportolt volna. Nem lehet gyors eredményt elérni, bár jól hangzik. Biztos mindenkinek rémlik, mikor kislány volt, és anyukája fésülte ki a hajából a gubancot, majd mikor már nagyon nyafogtunk megjegyezte? a szépségért meg kell szenvedni. de nem így. Hanem jólesően.
2012. okt. 22. 15:54
 6/6 A kérdező kommentje:
A szerencsétlenül járó nő sportol és csak 56 kg. Végigolvastam a cikket. :) Ugyanakkor van pozitív hozzászólás is.
2012. okt. 23. 08:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!