Úgy szeretném elhinni, hogy ez igaz. Mondanátok rá valamit?
Az interneten nagyon elszaporodtak a csodás fogyást ígérő szerek. Ha ezek mind használnának, akkor nem lenne kövér ember, szerintem. Erről a szerről van-e valakinek valamiféle tapasztalata? [link]
Segítsetek! Köszönöm
Utánaolvastam egy másik fórumban, és linkeltek egy ilyet is:
És elvileg az összes hozzászólás hamis a cikk alatt, mert néhányan küldtek be, és nem jelenítette meg őket a böngészőben.
"Ha ezek mind használnának, akkor nem lenne kövér ember, szerintem"
HA ennyire tisztán látod a dolgot, akkor minek gondolkodsz ilyen vackokon? Használni nem fog, csak a pénzed megy el. (Mellékesen a legtöbb ilyen elötte-utána képen az utána több évvel KORÁBBI kép, mint az elötte - és ezzel tudnak csalni)
*Ha ezek mind használnának, akkor nem lenne kövér ember, szerintem.
Én is mindig ezt írom egy ilyen kérdésre. Szerintem ha csak EGY használna közülük, már akkor sem lenne kövér ember.
Mindenki azt hisz, amit akar :), de attól még nem lesz igaz.
Ha le akarsz fogyni, én segítek: kiszámolod, hogy mennyi kalóriára van szükséged naponta heti fél kg fogyáshoz (a fontot állítsd át kg-ra), és azt a kalóriamennyiséget EGÉSZSÉGES (minőségi!) ételekből viszed be, napi 3-5-szöri étkezéssel. (Mindennek meg kell nézni az összetevőjét, olyat nem szabad megvenni, amiben olyan van, amiről nem tudod, micsoda.)
Emellett legalább heti 2-szer 1 órát intenzíven mozogj (ha nagy túlsúlyod van, akkor séta vagy úszás vagy biciklizés, és ha már leadtál valamennyit, akkor az ugrabugra). Heti 3 még jobb lenne. +Ajánlom ezt az edzéstervet is:
Ennyi a titok, a kilók szépen lemennek, feltéve, hogy egészséges vagy, mert ha pl. hormonzavaros vagy, akkor előbb a betegség kezelése, utána a fogyás.
Ne.. egyél.. szénhidrátokat - kenyérfélét, tésztát stb. És tejet.
Ennyi az egész, miért olyan nehéz ez, hogy napi 100 kérdés kell fogyásról?
Köszönöm a válaszokat.
Az már nekem is feltűnt a magyar kommentekben, hogy ilyen: abcd, 123, meg hasonlóan egyszerű nevű emberek írták. Nagyon kamuszagú, mert így azt a hatást keltik, mintha egy ember írta volna az összeset sietősen, csakhogy írjon valamit, és gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!