Üdv! 5 hét alatt kb. hány kilót lehet leadni?
Nem ilyen egyszerű a dolog. Ha konditerembe jársz az sem mindegy hogyan.
Heti 2-3 alkalomnál több nem tanácsos iskola mellett.
Az izomcsoportokat válaszd szét, hogy legyen ideje az izmaidnak regenerálódni, tehát ne gyúrj ugyanazon testrészre 2 egymást követő edzésen.
Enni is napi 5-6 alkalommal kell, úgy háromóránként. Minden alkalommal sok fehérjét vigyél be a testedbe. Napi testsúly*2 gramm az ajánlott, szóval egy 160gramm fehérje.
A húsnak sem teljes egésze fehérje. Tele van vízzel, zsírral, tehát nézz utána miben mennyi van.
A nyers tojást felejtsd el.
A zsírbeviteled minimalizáld.
A szénhidrát ellenséged és barátod is.
Ha nem eszel nem lesz energiád, ha nem lesz energiád szarul megy az edzés, ha szarul megy az edzés keveset fejlődsz.
Ha eszel, nem fogysz. A fölösleges szénhidrát átalakul zsírszövetté.
Tömegnövelés, erősödés, tehát izmosítás mellett nem nagyon lehet fogyni.
Én félig komolyan véve a fogyást is, edzést is 3 kilót fogytam 3 hónap alatt - úgy, hogy persze sokat izmosodtam is, tehát zsírból azért többet fogytam mint az a 3 kiló, csak felvettem izomban is valamennyit.
Azt, hogy mennyit kell fogynod, senki nem fogja neked megmondani a büdös életben, anélkül, hogy szemtől szembe nem látott volna, vizsgált volna meg. 184 centi mellett 80 kiló kéne legyél nagyjából egy átlagos felépítéssel.
ha nem reggelizel, és ebédre eszel három tökmindegy milyen zsemlét, vacsira meg nem eszel megint semmit, öt hét után azt se fogod tudni, mi az hogy kaja :D
Tapasztalat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!