Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Raspberry Vital-tól fogyott...

Raspberry Vital-tól fogyott valaki?

Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Unokahúgom szedett. egy dekát sem fogyott.
2012. szept. 1. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak akkor fogysz tőle, ha diétázol és mozogsz mellette, mert felpörgeti az anyagcserét és gyorsítja a fogyást. Azoknak jó, akiknek lassabb az anyagcseréje. Barátnőm szedte, fogyott is, de diétázott is. Szerintem az is elég, ha zöld teát iszol és eszel egy multivitamint minden nap.
2012. szept. 5. 21:30
 3/6 anonim válasza:

Sziasztok !

Én is szedtem , sőtt még szedem is , a harmadik doboznál tartok , de egy deka se ment le rólam. Pedig figyeltem arra du.öt óra után nem ettem , sok folyadékot ittam , és semmi. Egy nagy csalás az egész !!! Én nem ajánlom senkinek .Felesleges pénzkidobás az egész. Régebben szedtem káposzta kapszulát, az nagyon jó !

2012. okt. 18. 21:20
 4/6 kangoooo válasza:
Én két havi adagot beszedtem belőle idáig,nekem jó volt.A koleszterin szintem mindig, a felső határérték felett mozgott! Bőven fölötte!! A koleszterin szintem 5,20-as értékre csökkent 7,50-8,20 -ról.!!!!!Ja és 61 kg-ról 56-ra fogytam.
2012. dec. 14. 10:13
 5/6 adams1 válasza:
Nekem a második doboznál kezdtek lemenni a kilók.én is a harmadikat kezdtem most,és már 7 kg lement.
2012. dec. 19. 10:01
 6/6 k.ani86 válasza:
A harmadik doboz felénél járok, nekem eddig pozitívak a tapasztalataim, sokat kell fogynom még mindig,de már 11 kilót lefogytam és már van annyi energiám, hogy edzeni is eljárjak mellette.Ma megyek először futni :)
2013. jan. 11. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!