Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mit ajánlatok a fogyás megkezd...

Mit ajánlatok a fogyás megkezdéséhez?

Figyelt kérdés

A problémám a következő: a súlyom igencsak zavar, ezért már jó ideje próbálkozom lefogyni. Az evés visszafogtam (napi 2 szelet kenyér egy kis szalámival + 1 kis adag főtt kaja az összes -> lejjebb nem tudom vinni, mert ha elhagyok belőle valamit, akkor már rosszul vagyok), sportolni - mivel nincs akivel menjek - ezért csak heti 1x1 órát járok squash-olni + az a napi kb. 15-20km rohangászás, amit munkavégzésnek csúfolnak.

(Egyedül nem megyek el terembe, mert ilyen vagyok, így marad egyenlőre ennyi sport, amíg nem veszek rá valakit, hogy jöjjön velem máshová is - ezért ezt a részt nem is erőltetném.)

Viszont ennyitől még nemigen akar megindulni a fogyás. Jelenleg 112 kilón stagnálok, szóval lenne hová fejlődni. Van valami elérhető csodaszer, ami egy picit rá tud segíteni?

2012. aug. 26. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hú de hülyén étkezel. Bakker.

Az anyagcserét mozgásban kell tartani..ennyi erővel bezabálhatnánk reggel 1200 kalóriát, vagy minden második nap 2400-at. Ja, de nem.

Tehát te most eszel kb 800 kalóriát, éhezik a szervezeted, ráadásul keveset is eszel, ritkán, így kaptunk egy visszafejlődött izomzatú lányt, aki nem eszik fehérjét, mert hogy ja, minek. Meg lelassítja az anyagcseréjét, mert ja, kit érdekel.

[link]

Olvass már utána, a fogyókúra nem az éhezésről szól..

2012. aug. 26. 19:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tehát összegezzük:

- normálisan kajálni nem akarsz/tudsz,

- mozogni nem vagy hajlandó.

Nem is értem, mit vársz! Aki komolyan gondolja, megoldást keres, nem kifogást.

Ezzel a hozzáállással SOHA nem fogsz lefogyni.

Ha lenne csodaszer, már nem lennének kövér emberek. Szerinted mások szeretnek kövérek lenni? Mert szerintem nem.

2012. aug. 26. 19:15
 3/9 poiu ***** válasza:
A napi 15-20 km rohangászás bőven elég. Ez igazából sok is, felmegy tőle az étvágyad és ehhez valóban enned kell, különben elájulsz. A kaján kéne változtatni: semmi kenyér, krumpli, rizs. Zöldség és hús, ami belédfér. Szalámi helyett csirkemell. Ne éhezz! Kell egy hét az átállásra.
2012. aug. 26. 20:20
 4/9 A kérdező kommentje:

"A napi 15-20 km rohangászás bőven elég" - 1,5 éve dolgozom itt, azóta ez mindennapos.

"A kaján kéne változtatni: semmi kenyér, krumpli, rizs." - Ez nem fog menni. Lehetetlen. Kenyér nélkül milyen szendvicset csináljak magamnak? Felkelek 5:20-kor, melózni elkezdek 6:40kor. Ennem kell egy szendvicset 7.20 körül, meg egyet 9:30 után. Aztán 13-14 óra közt ebéd, ami egy kis hús (most épp ezen a héten H-K pörkölt, sz-cs-p rántott hús) rizzsel. (A húsfélét anyám hozza melóból, amiből éppen tud hozni, abból hoz egy jó mennyiséget, aztán fagyasztóba be, és amit elrakott, azt eszem 2-3 hétig, amíg nem megyek haza. Ezekhez pedig a legegyszerűbb és leggyorsabb rizst csinálni - krumpli megromlik, ezért azt nem csinálok. Más kajára esély sincs, mert hirtelen nekem kéne vásárolni, és megugrana a költségvonzata a dolognak.)

"Kell egy hét az átállásra." A jelenlegi kajamennyiséget úgy 3-4 hónapja tartom, mégsem változik...

"Tehát te most eszel kb 800 kalóriát, éhezik a szervezeted, ráadásul keveset is eszel, ritkán, így kaptunk egy visszafejlődött izomzatú lányt, aki nem eszik fehérjét, mert hogy ja, minek. " Szerintem itt félreértettél valamit. Van az 800kalória fölött, amit beviszek. Lehet vagy 1500-1800 körül kaja formájában, plusz még ugye a cukrozott löttyök, amit kávénak csúfolnak az automaták gyártói (abból napi 2-3 kell, hogy legyen valami meleg cucc bennem+valamennyire ébren maradjak+a szokásos bájcsevej mellé a kollégákkal), meg hasonló extrák, amik ugyan nem kaja, de mégis bevitt kalóriamennyiség növelő tételek.

"így kaptunk egy visszafejlődött izomzatú lányt" - na ez velem remélhetőleg nem fog megtörténni soha. Nem akarok lány lenni :)

"aki nem eszik fehérjét, mert hogy ja, minek." - említettem én bárhol is egy szóval, hogy nem eszek fehérjét? Írtam, hogy "1 kis adag főtt kaja". az meg ugye úgy kezdődik, hogy hús. Vannak kis, 0,8literes műanyag dobozkáim, az kb. feléig (talán egy picit több) van rizzsel meg pörkölttel. Ez a kis adag. Régebben, amíg férfias adagokat ettem, addig az 1,2 literes edény volt majdnem tele, és azt lenyomtam kétszerre (délben meg 5 körül).

Fogyókúra ide vagy oda, ilyenekről nem fogok lemondani, mert az már önkínzás, nem fogyókúra: [link]

Pont ezért kérdeztem, hogy van-e valami. Egyik haverom szedett valami tablettákat 1 éve, valami Clebuterol vagy mi, azt mondta attól fogyott is, meg jobban pörgött is edzésen. De csak receptre adják, ő el tudta intézni egy ismerős dokival jó pénzért a receptet, én viszont háziorvosnak nem fogom ezt beadagolni. Próbálok sportolni valamennyit, meg kevesebbet fogyasztani, de ez nem elég.

Mindegy, köszi az eddigi válaszokat.

2012. aug. 26. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én első körben az Oxytarmot ajánlanám Neked, az átpucol, kitisztít rendesen, gyorsan de kíméletesen salaktalanítja, méregteleníti a szervezeted, úgymond előkészíti a fogyást a szervezet számára. Aztán elkezdhetsz egy fogyókúrás étrendkiegészítőt, de az étkezésekre tényleg jobban oda kellene figyelni, mert máshogy sajnos nem fog működni egyik sem :(
2012. aug. 27. 08:50
 6/9 Szoondiii ***** válasza:

poiu urat félreértetted.

nem tudom, miért kell kenyér és szendvics, amikor van pörkölted/rántott húsod - most a panírból én nem csinálok szívügyet - de amíg mindenképpen kenyeret akarsz enni és rizst, illetve mindenképpen keveset akarsz enni, addig beteg lesz a szervezeted. a táplálkozással kiváltott betegség meg miért szűnne meg, amíg ugyan úgy táplálkozol?

szerintem a szendvicsben lévő húsok és zöldségek kenyér nélkül is ehetőek (vicc, hogy ezt így le kell írni) esetleg 2x annyi zöldség kell és zsírosabb hús jóllakáshoz. a rizs, a kenyér az éhezők étele, ha nincs más az éhhalált segít leküzdeni. de egészséget ne várjunk tőle!

2012. aug. 27. 13:48
 7/9 A kérdező kommentje:

"szerintem a szendvicsben lévő húsok és zöldségek kenyér nélkül is ehetőek" -> ezt nem gondolod komolyan Te sem :)

1 kg kenyér 170 Ft. 2 szelet kenyér közé kerül 1 szelet felvágott, vagy 2 szelet szalámi. Így mondjuk a szendvics hati szinten kijön 3-400 Ft-ból. Ha elhagyom a kenyeret, marad 1 szelet felvágott/nap. Ha árban maradnék ugyanennél a fogyasztásnál, csak kenyeret kihagyva, akkor 2 szelet. És ez a 2 szelet se jól nem lakat, se a felfelé tóduló iszonyatos gyomorsavamat nem köti le, ami marja a torkomat (a kenyér pedig igen).

"miért kell kenyér és szendvics, amikor van pörkölted/rántott húsod" továbbra is, persze, azt az 1 kanál pörköltet megeszem, a mellé rakott 5-6 kanál rizst, plusz a 2 szelet kenyeret elhagyom, akkor mi marad? Nekem az jobban koplalás, mint a jelenlegi.

No, de köszönöm, maradjunk ennyiben, nem fogyok le, mert balf@sz vagyok és kész ;) Egyszerűen amit mondatok az havi szinten 10 ezreket venne ki a kezemből. Annyit nem vagyok hajlandó költeni arra, hogy "rosszabbul éljek" (hisz a kövérség a jómód, a jóllakottság jele ;) ).

Nem tudom mi a bajotok a kenyérrel meg a rizzsel, de a legolcsóbb, leglaktatóbb kaják egyike. A leghamarabb eltelít, és fillérekbe kerül. A húsok meg a zöldségek iszonyat drágák, meg macerásak (amíg a rizst megfőzöm, és 2 hétig eláll a hűtőben, addig a zöldségféléknek eléggé fura állaga van hasonló idő után).

De tényleg, köszönöm mindenki válaszát!

2012. aug. 27. 16:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

2 féleképp fogyhatsz:

kevesebb kalóriát viszel be

vagy többet mozogsz

a legjobb a kettő kombinációja.

A rizs jó, nagyon egészséges, a kenyeret hanyagold. Nem drágább egészségesebben táplálkozni hidd el.

Pl tojásosleves szerinted drága? megoldható hogy bevidd a munkahelyedre.

Szerinted megvenni 3-4 paradicsomot drága? vagy szilvát? mert szerintem nem! nem kell egyszerre 10 kilót megvenni.

A lényeg hogy egészségesen táplálkozz. Én napi 1500 kcal környékén eszem meg, a kcal szükséglet változó, aki nehéz fizikai illetve nagyon nehéz fizikai munkát csinál annak akár a duplája is lehet, aki szellemi munkát végez lényegessen kevesebb.

Lehet enni ami egészéges, levesek, tojás (zsírtartalma és kalóriatartalma magas ezért ne rántottát hanem más módon csináld meg mert a tojás nagyon értékes táplálék)gyümölcsök zöldségek, most a szezonja van és olcsó is, sütőtök is nagyon egézséges, főzelékek amik szintén mehetnek, és ezeket be is lehet vinni munkahelyre. Sőt mivel a méz is nagyon értékes táplálék én napi min. 1 evőkanállal de inkább 2-3 evkanállal meg szoktam enni , a lényeg a napi kcal adagodba maradj benne, de lépd túl. Sok sikert

2012. aug. 29. 15:05
 9/9 poiu ***** válasza:

A kenyér helyett mehet a zöldség, ami nem drágább kenyérnél. (pl. reszelt tök + tojás a mikróba, ha erre teszed a húst jóllaksz és egyébként finom). Rengeteg receptet találsz, keress rá a paleora. Ha túlsúlyos vagy, akkor van egy óriási energiatartalékod zsírból. Arra kell megtanítanod a testedet, hogy ezt égesse, amikor szükség van energiára. A gyors szénhidrátok fölviszik a vércukor szintet, az inzulin lenyomja gyorsan, de azon az áron, hogy egy része megy a zsírdepóba. Mivel ehhez a zsírhoz nem nyúlsz, 2 órán belül nagyon éhes vagy, és muszáj enned valami gyors szénhidrátot, hogy el ne ájulj. Ebben a körben forogsz valószínűleg. Ebből kéne kitörnöd.

Valószínű, hogy megállt a hízásod, mert ha ennyit mozogsz beáll egy egyensúly, de magasabb szinten (nem minőségben, súlyban :-), mint szeretnéd.

2012. aug. 30. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!