Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szerinttek lefogyok a Fir...

Szerinttek lefogyok a Fir Slim használatával?

Figyelt kérdés
Le szeretnék fogyni, keresgéltem az interneten és rátaláltam a Topshop oldalán a Fir Slim-re. Szerintetek vegyem meg vagy nem? És ha nem miért?

2012. aug. 21. 22:57
 1/7 anonim válasza:
Nem tartom valószínűnek hogy hatásos fogyasztó lenne viszont alakformáló fehérneműnek lehet h hasznos :) azt már évek óta alkalmazzák a nők. fogyni helyes táplálkozással és heti 3-4 sportolással lehet.
2012. aug. 22. 11:22
 2/7 poiu ***** válasza:
62%
Utalj át a számlámra 10 ezer Ft-ot, megáldalak, és ha hiszel benne (bocs, hogy higyj benne, utalj inkább 50 ezret), akkor fogyni fogsz.
2012. aug. 23. 14:37
 3/7 anonim válasza:
Szerintem a testtekercselésből és a szaunázásból kiindulva valószínűleg vannak jótékony hatásai, hisz, ha igaz, a hatása ugyanaz, megnöveli a testhőmérsékletet, szóval egy próbát megér, max lesz egy jó alakformáló fehérneműd a fontos napokra.. :)
2012. nov. 4. 20:59
 4/7 anonim válasza:

NEKEM NEM SIKERÜLT, VALÓSZÍNŰ SOKAN NEM FOGYNAK TŐLE.

Ha nem akarsz kellemetlen tapasztalatot és a pénzed után futni , inkább ne(EZT)próbáld ki.

Ha javasolhatom a Raspberry vitál kapszulát se (már túl vagyok rajta) A pénz visszafizetési garanciát nem teljesítik..( Azonos postcímről jön mindkettő)

2012. dec. 16. 21:37
 5/7 Stulek válasza:

Ne vedd meg !!!

Ezért a pénzért vegyél fitnes görkorit

menj ki a városligetbe görizni

többet ér !!

én fiu vagyok és stabil 70 kg

de amikor intenziven görizek -4 kg

és még élvezem is

Sportoljatok!! ne szedjetek tablettát meg szoritos ruhákat

Amúgy hány kiló vagy és hány centi lehet ,hogy nem is vagy túlsúlyos.

2013. márc. 16. 09:13
 6/7 A kérdező kommentje:
156cm 61kg,a fölösleg arányosan oszlik el..:)
2013. jún. 19. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Te most komolyan azt gondolod hogy a 61 kilóddal fogynod kéne??? Vagy hogy túlsúlyos vagy és ilyen sz*rságokat kell hogy vegyél? Már bocsánat de miért kell mindenkinek gebének lenni? Meg egészségtelenül soványnak lenni? Mindegy ha fogyni akarsz nem kell ilyen hülyeségeket összevásárolni, 61 kilóról leadni 5-öt nem nagy dolog.
2013. jún. 25. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!